Oldal frissítése

Digipower My Story 10" Desk Top Ring Light with Remote

Digipower My Story 10" Desk Top Ring Light with Remote

A Digipower My Story mobiltelefon tartó nagyszerű segítség a fotók és videofelvételek készítéséhez. Kör formájú háza 10"-es képátlóval készült és tökéletes világítást biztosít a multimédiás tartalmak készítéséhez. 3 színhőmérséklet és fényerőszint beállítással áll a rendelkezésedre. A használatához nem szükséges kivenned a mobiltelefont a tartóból. A tápellátása USB kábellel történik. A panel 120 LED diódát alkalmaz. A Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat és a távirányító kombinációjával a vezérlése gyerekjáték. A távirányító hatótávolsága 9 méter.




A Digipower My Story 10" Desk Top Ring Light with Remote mobiltelefon tartó legfőbb jellemzői

  • Digipower My Storypro tökéletes kör formával
  • Bluetooth vezeték nélküli távirányító
  • Távirányító akár 9 méteres hatótávolsággal
  • Világító panel 120 LED-del
  • Kényelmesen beállíthatod a kívánt fényerőt
  • 3 színmód - hideg, semleges, meleg
  • A Digipower My Story világítást az USB táplálja

Digipower My Story telefontartó 10"-es képátlóval

A Digipower My Story 10" Desk Top Ring Light with Remote kör alakú megvilágított mobiltelefontartó képátlója 10". 3 állítható színhőmérséklettel és fényerőszinttel rendelkezik, amelynek hála kifogástalan világítást élvezhetsz minden egyes helyzetben. Ezzel minden eddiginél könnyebben megy majd a sminkes videó készítése, hiszen minden egyes részletet alaposan rögzít.

Vezeték nélküli Bluetooth távirányító

A Digipower My Story 10" Desk Top Ring Light with Remote mobiltelefon tartó készletében található egy hasznos távirányító, amely Bluetooth kapcsolattal működik. Kényelmesen elindíthatod vagy megállíthatod a videókat 9 méteres hatótávolságból anélkül, hogy a telefont kellene használnod.

Digipower My Story 10" Desk Top Ring Light with Remote kör formával és 120 LED-del

A Digipower My Story kör alakú világítás 120 darab LED diódát alkalmaz a tökéletes világításhoz a fotók és videók készítése közben. A készlet tartalmazza a praktikus tartót a mobiltelefon számára, amelyet használhatsz a fotók és videók készítéséhez portré vagy fektetett módban. Mindent az igényeid szerint állíthatsz be rajta. A Digipower My Story világítást USB táplálja. Csatlakoztathatod közvetlenül a számítógéphez és a powerbank-hez illetve a hálózatra is.



Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Asztalra
A készülék tartóhoz való rögzítésének módja Mechanikus
Tulajdonságok és funkciók Pozícionálható
Kód:  DIPOa1
Termékszám:  DP-VRLK10

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20