Oldal frissítése

DIFFUSIL Repellent PLUS 2 × 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DIFFUSIL Repellent PLUS 2 × 100 ml

A DIFFUSIL PLUS repellens garantálja a védelmet a kellemetlen rovarok ellen - így csípések nélkül élvezheted a természetben való tartózkodást. Ez a rendkívül hatékony és finoman illatosított repellens spray különösen alkalmas olyan területeken, ahol a szúnyogok nagy számban fordulnak elő. Legfeljebb 6 órán át, vagy addig hat, amíg a bőr, amelyre felvitték, meg nem mosódik. Kullancsok esetében a kezelést körülbelül 4 óra elteltével meg kell ismételni, de naponta legfeljebb kétszer. A praktikus kis csomag könnyen elfér egy kézitáskában és hátizsákban. Ebben az esetben az 1+1 csomagnak köszönhetően dupla védelmet is kínálunk. Az egyiket te használhatod, a másikat pedig felajánlhatod egy barátodnak, aki veled kirándul.


A DIFFUSIL Repellent Plus rovarriasztó fő jellemzői

  • A DIFFUSIL rovarriasztó spray hatékony védelmet nyújt a szúnyogok, kullancsok, legyek és poloskák ellen
  • Ez a termék bőrre és ruházatra egyaránt alkalmazható.
  • A DIFFUSIL riasztó nem alkalmas 2 év alatti gyermekek számára

Használat:
Használat előtt rázd fel. Körülbelül 30 cm távolságból rendszeres permetezéssel vidd fel a bőr szabad területére, majd tenyérrel terítsd el a terméket. Védened kell a szemet és az ajkat. Kullancsok ellen alkalmazva megelőzően kell kezelni a bőr, a ruházat és a cipő teljes felületét. A termék ruházatra és cipőre permetezve nem terjed. Amikor hazatérsz, mosd le a bőröd szappannal és vízzel, mosd ki a ruhát. Kétéves kor alatti gyermekek számára nem alkalmas, 12 év alatti gyermekek számára pedig csak felnőtt felügyelete mellett használható.

Aktív összetevő:
Icaridin 16%

Térfogat:
100 ml


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Illatanyag

Illat Illatosított

Rendeltetés

Rendeltetés Kullancs ellen, Szúnyog ellen

Forma

Forma Spray

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gyermekek számára alkalmas
Alkalmazás Bőrre, Ruhára

Ajánlott

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  ODP099s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10