Oldal frissítése

DIFFUSIL Family Gel 100ml

3,0 2 értékelés
1 890 Ft

DIFFUSIL Family Gel 100ml

A szúnyogcsípések nemcsak a felnőtteket, hanem még inkább a gyerekeket zavarják. Az érzékeny bőrük gyakran nagyon erősen reagál a csípésre. Ha gyermekeiddel együtt szeretnél a szabadba menni, próbáld ki a rendkívül hatékony DIFFUSIL Family Gel szúnyogriasztót. 2 éves kor feletti gyermekek számára alkalmas. Nem illatosított, bőrgyógyászatilag tesztelt, és nem tartalmaz tartósítószert vagy színezéket. A zselé könnyen felvihető a praktikus, mechanikus pumpával ellátott csomagolásnak köszönhetően. 

A DIFFUSIL Family Gel legfontosabb jellemzői

  • DIFFUSIL repellens gél formában
  • alkalmas 2 éves kortól
  • repellens termék parfümök, színezékek és tartósítószerek nélkül
  • akár 4 órán keresztül hatékony a szúnyogok ellen

Használat:Tartsd függőlegesen az üveget. Egy mechanikus pumpa segítségével vigyél fel kb. 1 ml gélt mindkét alkarra, és kezével kend el a fedetlen bőrfelületen. Ha az arcra, nyakra és a gyermekek bőrére is használod, spricceld a gélt a tenyeredbe, majd kend el. Kerüld a szemmel, ajkakkal és nyálkahártyákkal való érintkezést, ne használd a gyermekek kezén. Miután hazaértél, a géllel kezelt bőrt szappannal és vízzel mosd le. Csak szükség esetén ismételd meg az alkalmazást.

Az aktív összetevő:Icaridin 16 %

Térfogat:100 ml



Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Szúnyog ellen

Forma

Forma Zselés

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gyermekek számára alkalmas

Illatanyag

Illat Illatmentes

Ajánlott

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  ODP101
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000204918304
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20