Oldal frissítése

Deuter Trail Pro 33 Black-Shale

69 490 Ft

Deuter Trail Pro 33 Black-Shale

Az előnyös Deuter férfi túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri aktivitásokhoz készült. Hatékony kiegészítője lesz a kalandos kirándulásoknak, de kiváló választás mindennapi használatra is, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. A kiváló minőségű Deuter outdoor hátizsák, amelyben a stílusos fekete szín uralkodik, nemcsak szép megjelenésével, hanem nagyon jó minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. Az optimálisan formált hátrész és a kényelmes pántok gondoskodnak a tökéletes illeszkedésről és a kényelmes viseletről.

Túrahátizsák Deuter Trail Pro 33 Black-Shale ...
Túrahátizsák Deuter Trail Pro 33 Black-Shale ...

Az elegáns Deuter Trail Pro 33 Black-Shale túrahátizsák alapvető paraméterei

  • A kitűnő minőségű Deuter túrazsák az összes felszerelés biztonságos tárolását biztosítja
  • Fényvisszaverő elemeket tartalmaz a sötétben való közlekedés biztonságának javítása érdekében
  • A felszerelés tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • A túrazsák anyaga poliészter és poliamid
  • Újrahasznosított anyagokból készült
  • Dolgaid elrendezését megkönnyíti az előnyös elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek, értékmegőrző zseb és alsó szeparált tér
  • Tömege 1,49 kg
  • Terhelhetősége 10 kg
  • Űrtartalma: 33 l

Megbízható szerkezet és kivitelezés

Az elegáns Deuter túrahátizsák kiváló konstrukciójának és jól kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege csupán 1,49 kg, ezért azt az előnyt nyújtja, hogy csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Rendkívül tartós, terhelhetősége 10 kg. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok, akasztó szíj, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és összehúzó heveder. A hátizsák kialakítása fényvisszaverő elemeket tartalmaz, hogy növelje a biztonságot a reggeli vagy esti utazások alkalmával. A csomagnak része egy esővédő huzat is, így az eső sem jelent majd problémát.

Túrahátizsák Deuter Trail Pro 33 Black-Shale ...

A modern Deuter túrahátizsák megbízható partnered lesz a szabadban

Ezen Deuter outdoor hátizsákkal az utazások garantáltan kényelmesebbé válnak. Az alaposan kiválasztott minőségi anyagok biztosítják a hosszú távú tartósságot, a konkrét gyártási anyaga poliészter és poliamid. A túrahátizsák a maga meggyőző 33 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárold az összes szükséges holmidat. A rekeszek és zsebek lehetővé teszik a holmi szisztematikus szervezését, ezesetben a hasznos elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek, értékmegőrző zseb és alsó szeparált tér tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. A benne lévő tárgyak biztonságos elzárását kétutas cipzár biztosítja. Ez a dizájnos Deuter túrahátizsák nemcsak esztétikus, hanem tartós és nagyon praktikus is.

Méretek:

63 × 30 × 20 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Típus Férfi

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Férfi/fiú

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb, Alsó szeparált tér
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Akasztó szíj, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 63 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 33 l

Tömeg

Tömeg 1,49 kg

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Terhelhetőség

Terhelhetőség 10 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTdeu287
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051148557

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05