Oldal frissítése

Deuter Trail 30 Wave-Ivy

1,0 1 értékelés
55 890 Ft

Deuter Trail 30 Wave-Ivy

A korszerű Deuter férfi túrahátizsák kifejezetten az olyan szabadtéri élményekhez készült, mint a túrázás, trekking és kempingezés. Praktikus kiegészítő lesz a kalandos kirándulásokhoz, de mindennapi használatra is remek választás, és még sportolásra is használhatod. A praktikus Deuter outdoor hátizsák, amelyben a stílusos fekete szín uralkodik, nemcsak az esztétikus megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kiemelkedő kényelmével is felhívja magára a figyelmet. Az optimalizált hátrész kialakítása és a kényelmes pántok kombinációja garantálja a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.

Túrahátizsák Deuter Trail 30 Wave-Ivy ...
Túrahátizsák Deuter Trail 30 Wave-Ivy ...

A praktikus Deuter Trail 30 Wave-Ivy túrahátizsák lényeges paraméterei

  • A modern Deuter túrahátizsák tárolóhelyet biztosít az összes felszerelés számára
  • Tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • A túrahátizsák gyártási anyaga poliészter és poliamid
  • Újrahasznosított anyagokból készült
  • Dolgaid elrendezését megkönnyíti az előnyös elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege 1,07 kg
  • Teherbírása 8 kg
  • Űrtartalma: 30 l

Tökéletes kivitelezés és design

A korszerű Deuter túrahátizsák magas minőségű kivitelezése és részletgazdag kialakítása révén kényelmes viseletet nyújt. Tömege csupán 1,07 kg, ami hozzájárul a kisebb megterheléshez és a nagyobb viselési kényelemhez. Kellőképp tartós, teherbírása 8 kg. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és összehúzó heveder. A csomag tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így egy hirtelen lezúduló eső nem jelenthet gondot.

Túrahátizsák Deuter Trail 30 Wave-Ivy ...

A célszerű Deuter túrahátizsák megbízható partnered lesz a terepen

A modern Deuter outdoor hátizsákkal az utazások garantáltan kényelmesebbé válnak. A nagy tartósságot a minőségi anyagok és a kivitelezés biztosítja, a konkrét gyártási anyag poliészter és poliamid. Ezen túrahátizsák a maga bíztató 30 l űrtartalmával bőséges helyet biztosít felszerelésed számára. A zsebek és rekeszek megkönnyítik a táskában található dolgok szervezését, ezesetben a hasznos elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrazsák fentről nyitható. A belső tartalom biztonságos lezárását kétutas cipzár biztosítja. Ez a mutatós Deuter túrazsák praktikus, ám mindenekelőtt megbízható tartozék rendszeres használatra.

Méretek:

62 × 28 × 20 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Típus Férfi

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Férfi/fiú

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 62 cm
Szélesség 28 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 30 l

Tömeg

Tömeg 1,07 kg

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Terhelhetőség

Terhelhetőség 8 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTdeu283
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051148519

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10