Oldal frissítése

Deuter Trail 30 Black-Shale

1,0 1 értékelés
50 190 Ft

Deuter Trail 30 Black-Shale

Az elegáns Deuter férfi túrahátizsák azon felhasználók számára készült, akik olyan szabadtéri tevékenységekre vágynak, mint a túrázás, trekking és kempingezés. Praktikus segítő lesz a kalandos természetjáráshoz, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, és még sportoláshoz is használhatod. A kiváló minőségű Deuter outdoor hátizsák, amelyben a trendi barna szín uralkodik, nemcsak szép kialakításával, hanem nagyon jó minőségű kivitelezésével és kényelmével is büszkélkedhet. Az ideálisan kialakított hát és a kényelmes pántok biztosítják, hogy jól üljön a hátadon, és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Deuter Trail 30 Black-Shale ...
Túrahátizsák Deuter Trail 30 Black-Shale ...

A stílusos Deuter Trail 30 Black-Shale túrahátizsák alapvető paraméterei

  • A praktikus Deuter túrahátizsák garantálja az összes felszerelésed biztonságos tárolását
  • Fényvisszaverő elemeket tartalmaz, amelyek növelik a láthatóságot sötétben való utazáskor
  • A csomag tartalmaz egy esővédő huzatot a táskának
  • A túrazsák anyaga poliészter és poliamid
  • Újrahasznosított anyagból készült
  • Holmid rendszerezését megkönnyíti az előnyös elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 1,12 kg
  • Teherbírása 8 kg
  • Űrtartalma 30 l

Minőségi konstrukció és kivitelezés

Az elegáns Deuter túrazsák kiváló konstrukciójának és aprólékos kidolgozottságának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege pusztán 1,12 kg, ennek előnye a kisebb megterhelés és a nagyobb viselési kényelem. Kellőképp tartós, terhelhetősége 8 kg. Valamint olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok, akasztó szíj, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és összehúzó heveder. A hátizsák rendelkezik fényvisszaverő elemekkel, amelyek fokozzák a biztonságot az esti vagy reggeli utazásokkor. Tartalmaz egy esővédő huzatot a táska számára, így a váratlan eső sem jelenthet akadályt.

Túrahátizsák Deuter Trail 30 Black-Shale ...

A korszerű Deuter túrahátizsák megbízható társad lesz a terepen

A kitűnő minőségű Deuter outdoor hátizsákkal az utazások sokkal kényelmesebbek lesznek. A minőségi anyagok garantálják a nagy tartósságot, a konkrét gyártási anyaga poliészter és poliamid. A túrahátizsák a maga meggyőző 30 l űrtartalmával bőséges helyet biztosít minden lényeges dolognak. A zsebek és rekeszek megkönnyítik a táskán belüli szervezést, ezesetben a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. A belső tartalom biztonságos lezárását kétutas cipzár garantálja. Ez az ízléses Deuter túrahátizsák egy modern, mégis tartós kiegészítő minden utazásodhoz.

Méretek:

63 × 29 × 20 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Barna
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Típus Férfi

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Férfi/fiú

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Akasztó szíj, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 63 cm
Szélesség 29 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 30 l

Tömeg

Tömeg 1,12 kg

Design

Szín Barna
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Terhelhetőség

Terhelhetőség 8 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTdeu285
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051148502

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20