Oldal frissítése

Deuter Trail 23 SL Teal-Tin

44 890 Ft

Deuter Trail 23 SL Teal-Tin

A praktikus Deuter női túrahátizsák a túrázás és a szabadtéri tevékenységek kívánalmainak szem előtt tartásával készült. Megfelelő kiegészítője lesz a szabadtéri kalandoknak, de mindennapi használatra is remek választás, és még sportolásra is használhatod. Eme Deuter outdoor hátizsák, amelyben a stílusos zöld szín dominál, nemcsak szép kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmével is kitűnik. Az ideálisan megtervezett hátrész és a kényelmes pántok együttesen biztosítják a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.

Túrahátizsák Deuter Trail 23 SL Teal-Tin ...
Túrahátizsák Deuter Trail 23 SL Teal-Tin ...

A megbízható Deuter Trail 23 SL Teal-Tin túrazsák alapvető tulajdonságai

  • A praktikus Deuter túrahátizsák elegendő helyet biztosít minden felszerelés számára
  • Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért
  • Tartalmaz egy esővédőt a táskának
  • A túrazsák anyaga poliészter és poliamid
  • Újrahasznosított anyagokból készült
  • A hatékony rendszerezésben segítségedre lesz a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege 0,97 kg
  • Teherbírása 7 kg
  • Űrtartalma 23 l

Tökéletes kivitelezés és design

Ezen Deuter túrahátizsák minőségi kivitelezésének és kifinomult kialakításának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege pusztán 0,97 kg, ami kisebb megterhelést és nagyobb kényelmet jelent viselése közben. Ugyanakkor nagyon erős, terhelhetősége 7 kg. Valamint olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, párnázott pántok, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és összehúzó heveder. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva, amelyek javítják a biztonságot ködös időben vagy sötétben való utazáskor. A csomag tartalmaz egy esővédő huzatot a táskának, így a váratlan eső sem jelenthet akadályt.

Túrahátizsák Deuter Trail 23 SL Teal-Tin ...

A kiváló minőségű Deuter túrazsák megbízható társad lesz a szabadban

A korszerű Deuter outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A nagy tartósság a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhető, a konkrét gyártási anyaga poliészter és poliamid. A túrazsák a maga bíztató 23 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít az összes szükséges holmi számára. Zsebek és rekeszek egyszerűsítik az áttekinthetőséget, ezesetben a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrazsák fentről nyitható. A benne lévő tárgyak biztonságos elzárását kétutas cipzár garantálja. Ez a mutatós Deuter túrahátizsák a modern megjelenés és a megbízhatóság kombinációját nyújtja a kalandos expedíciókhoz.

Méretek:

50 × 25 × 19 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Párnázott pántok, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Integrált hátizsák esővédő

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 50 cm
Szélesség 25 cm
Hosszúság/mélység 19 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 23 l

Tömeg

Tömeg 0,97 kg

Design

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter, Poliamid

Terhelhetőség

Terhelhetőség 7 kg

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTdeu279
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051148427

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20