Oldal frissítése

Deuter Guide 42+ SL piros

70 690 Ft

Deuter Guide 42+ SL piros

A kitűnő minőségű Deuter túrahátizsák azon felhasználók számára készült, akik olyan szabadtéri tevékenységekre vágynak, mint a túrázás, trekking és kempingezés. Hasznos kiegészítő lesz a kalandos szabadtéri kiruccanásokhoz, de kiváló választás a mindennapi igények kielégítésére is, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. A hasznos Deuter outdoor hátizsák nemcsak esztétikus megjelenésével, hanem nagyon magas színvonalú kivitelezésével is büszkélkedhet. A kényelmes viseletet és a tökéletes illeszkedést az anatómiailag formázott hát garantálja.

Túrahátizsák Deuter Guide 42+ SL piros ...
Túrahátizsák Deuter Guide 42+ SL piros ...

A stílusos Deuter Guide 42+ SL piros túrahátizsák fontosabb paraméterei

  • A korszerű Deuter túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolására szolgál
  • Az anatómiailag formált hátnak köszönhetően kiváló kényelmet biztosít
  • A megerősített hátrész megfelelően támasztja a hátat
  • Megerősített alj
  • Fényvisszaverő elemeket tartalmaz a biztonság növelése érdekében, ha rossz látási viszonyok között utazol
  • Hasznos eszköz a beépített síp is
  • A túrahátizsák használatánál nagyon hasznos lesz majd a kulacs számára kialakított zseb
  • A túrahátizsák gyártási anyaga poliamid
  • A hatékony rendszerezésben segítségedre lesz a célszerű elülső zseb
  • Tömege 1,4 kg
  • Űrtartalma: 42 l

Tökéletes megmunkálás és szerkezet

A korszerű Deuter túrahátizsák minőségi kivitelezése és kifinomult kialakítása garantálja a kényelmes viseletet. Tömege 1,4 kg, ennek előnye a kisebb megterhelés és a nagyobb viselési kényelem. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus mellheveder, derékheveder és hurok a tartozékok felerősítéséhez. A megerősített hátrész nagyobb támogatást és kényelmet biztosít, és lehetővé teszi, hogy a hátizsákot hosszabb ideig lehessen viselni. Megerősített alja van, ami garantálja, hogy stabilan álljon a padlón, megkönnyítve a tárolást és a benne lévő dolgok keresését, valamint védelmet nyújt a tartalmának is, ha az hirtelen a padlóra esik. A hátizsák kialakítása fényvisszaverő elemeket tartalmaz, hogy növelje a biztonságot a reggeli vagy esti utazások alkalmával. Kültéri tevékenységekhez jól jöhet a síp, amely a túrahátizsák részét képezi. A jó teljesítmény elérése érdekében elengedhetetlen a megfelelő folyadékfogyasztás. A túrahátizsák szerves része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Túrahátizsák Deuter Guide 42+ SL piros ...
Túrahátizsák Deuter Guide 42+ SL piros ...

A kiváló minőségű Deuter túrahátizsák megbízható partnered lesz

Az előnyös Deuter outdoor hátizsákkal az utazások biztosan kellemesebbé válnak. A minőségi anyagok és a gondos kivitelezés hozzájárul a nagy tartóssághoz, a konkrét gyártási anyaga pedig poliamid. Ezen túrahátizsák a maga bíztató 42 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárold az összes szükséges holmidat. A zsebek és rekeszek megkönnyítik a táskában található holmi rendszerezését, ezesetben a célszerű elülső zseb tesz majd jó szolgálatot. Ez a stílusos Deuter túrahátizsák nemcsak praktikus kialakításával, hanem megbízhatóságával is büszkélkedhet az igényes körülmények közötti használatnál.

Méretek:

69 × 31 × 23 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Használat

Használat Túrázáshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb
Hevederek Mellheveder, Derékheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Merevített hátrész, Síp, Kemény alj, Kulaccsal kompatibilis, Víztasak

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 69 cm
Szélesség 31 cm
Hosszúság/mélység 23 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 42 l

Tömeg

Tömeg 1,4 kg

Anyag

Anyag Poliamid
Kód:  SPTdeu234
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4046051114347

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15