Oldal frissítése

DETTOL Antibakteriális tisztítószer felületekhez, zöld alma, 500 ml

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DETTOL Antibakteriális tisztítószer felületekhez, zöld alma, 500 ml

A fertőtlenítő tisztító spray minden házban nélkülözhetetlen eszköz. Antibakteriális hatásának köszönhetően nemcsak a szennyeződéssel bánik el, hanem biztonságosan eltünteti a baktériumokat és a vírusokat is. A zöld alma friss illata kellemes és könnyű illatot kölcsönöz otthonodnak. A spray formájában történő felhordás nagyon egyszerű, és nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén megtisztíthatod. Nem kell többé kompromisszumot kötnöd a rendezett lakás és a szabadidő között,  hiszen kevesebb időt kell a takarítással töltened, és több időd lesz a családodra a Dettol Green Apple fertőtlenítő spray-vel. A Dettol antibakteriális spray-t biztonságosan használhatja a gyermekek felszerelésére is. Tartsd otthonát biztonságosan, higiénikusan és tisztán a Dettol Green Apple antibakteriális spray-vel!

A Dettol zöld alma antibakteriális spray főbb jellemzői

  • A fertőtlenítő spray higiénikusan tiszta és biztonságos
  • Elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat
  • A spray formájának köszönhetően könnyen és gyorsan használható
  • Eltávolítja a kezelt felületek mindennapos szennyeződését, beleértve a zsírokat és a leégett ételeket is
  • Tölts kevesebb időt a takarítással és többet a családoddal
  • Alkalmas kemény és nem porózus felületekhez
  • Az antibakteriális Dettol spray használható olyan felületeken is, amelyek élelmiszerrel érintkeznek,valamint etetőszékeken is
  • A zöld alma kellemes és friss illata

Higiénikus tisztaság a gyermekek és az egész háztartás számára

Az antibakteriális spray elpusztítja a baktériumokat, és ezzel egyidejűleg eltávolítja a kezelt felületekről a mindennapi szennyeződéseket, beleértve a zsírokat és a leégett étel maradványokat. Használata változó, a hulladéktartályoktól, a hűtőszekrénytől, a vágódeszkától, a baba széktől a mosogatóig. A Dettol antibakteriális zöld alma spray használható a konyhában, a fürdőszobában és bárhol, ahol nagy odafigyelés szükséges. Biztosíts otthonodban tökéletes tisztaságot a zöld alma illatával

Használat:
Állítsd a fúvókát ON állásba és spriccelj 20 - 25 cm távolságról a kívánt felületre. Hagyd, maximum öt percig hatni, és töröld le. Élelmiszerrel érintkezésbe kerülő felületek esetén ajánlatos tiszta vízzel öblíteni.

Összetétel:
5% nemionos felületaktív anyag, benzalkónium-klorid, parfüm, hexil-cinnamál


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Spray
Kód:  CIS341
Termékszám:  5900627074291
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10