Oldal frissítése

DETOX SKINFOOD Eye Contour 20 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DETOX SKINFOOD Eye Contour 20 ml

Védd meg a szemkörnyék finom bőrét a DETOX SKINFOOD Eye Contour krém segítségével, amely a legjobb természetes összetevőket ötvözi a leghatékonyabb kozmetikai készítményekkel. Káposztát, búzafüvet, uborkát, gyömbért, búzát és spirulina algát tartalmazó összetétele hatékonyan csökkenti a fáradtság tüneteit, mint például a szem alatti karikákat és duzzanatokat, és egyben kiegyensúlyozza a szükséges hidratálást és megszabadít a szem körüli ráncoktól. Nem tartalmaz parabéneket vagy kőolajszármazékokat. A DETOX SKINFOOD Eye Contour szemkörnyékápoló minden bőrtípusra és vegánoknak is alkalmas, és nem tesztelték állatokon.

A DETOX SKINFOOD Eye Contour 20 ml szemkörnyékápoló fő jellemzői

  • A DETOX SKINFOOD Eye Contour szemkörnyékápoló a legjobb természetes alapanyagokból és a leghatékonyabb kozmetikai termékekből áll
  • Káposztát, búzafüvet, uborkát, gyömbért, búzát és spirulina algát tartalmaz
  • Csökkenti a fáradtság tüneteit, például a szem alatti karikákat és duzzanatokat
  • Kiegyensúlyozza a szükséges hidratálást és megszabadít a szem körüli ráncoktól
  • Parabénektől és kőolajszármazékoktól mentes
  • A DETOX SKINFOOD szemkörnyékápoló minden bőrtípusra és vegánoknak is alkalmas

Használat:
A krémet naponta vidd fel óvatos ütögetéssel a szemek környékére.

Összetétel:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediols, Vitis Vinifera Seed Oil (Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil), Cetearyl Alcohol, Olive Oil Polyglyceryl-6 Esters, Methylpropanediol, Glycerin, Sodium Stearoyl Lactylate, Caprylyl Glycol, Triticum Vulgare Germ Oil (Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil), Spirulina Platensis Extract, Sodium Hydroxide, Chlorella Vulgaris Powder, Phenylpropanol, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Triticum Vulgare Seed Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract (Cucumus Sativus (Cucumber) Fruit Extract), Zingiber Officinale Root Extract (Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract), Ruscus Aculeatus Root Extract, Citrus Limon Peel Extract (Citrus Limon (Lemon) Peel Extract), Solidago Virgaurea Extract (Solidago Virgaurea (Goldenrod) Extract), Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum (Fragrance).

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Szem alatti duzzanatok/karikák ellen
Kód:  KSPL374
Termékszám:  8431855142850

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05