Oldal frissítése

DETOX SKINFOOD Active Cleanser 250 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DETOX SKINFOOD Active Cleanser 250 ml

A mindennapi bőrápoláshoz fontos a tisztító szerek használata. Próbáld ki a Detox Skinfood Active Cleanser tisztító gél olyan természetes alapanyagok gazdag forrásával, mint a káposzta, a búzafű, a zöld tea, a kurkuma, a gyömbér és a bergamott olaj. A tisztító gél hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a smink maradványait is beleértve, tisztítja a pórusokat és frissíti a bőrt. Ugyanakkor elősegíti a táplált bőr elérését és megóvja a környezeti szabad gyököktől. A Detox SkinfoodActive Cleanser minden bőrtípusra alkalmas, mind férfiak, mind nők számára.

A DETOX SKINFOOD Active Cleanser 250 ml tisztító gél fő jellemzői

  • A DETOX SKINFOOD Active Cleanser tisztító gél a legjobb természetes összetevőkből áll
  • Káposztát, búzafüvet, zöld teát, kurkumát, gyömbért és bergamott olajat tartalmaz
  • Eltávolítja a szennyeződéseket, beleértve a smink maradványait, tisztítja a pórusokat és frissíti a bőrt
  • Lággyá, ragyogóváteszi a bőrt
  • Táplálja a bőrt és védi a szabad gyököktől
  • A Detox Skinfood Active Cleanser minden bőrtípusra alkalmas

Használat:
Vidd fel a gélt a bőrre, és körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrt. Öblítsd le bő vízzel, és szárítsd meg tiszta törülközővel.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Olive Oil Peg-7 Esters, Sodium Chloride, C12-13 Pareth-9, Propylene Glycol, Laureth-2, , Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Triticum Vulgare Extract, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Zingiber Officinale Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Curcuma Longa Root Extract, Potassium Sorbate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, C.I 19150, C.I 42051, D-limonene.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Specifikáció

Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL371
Termékszám:  8431855141297

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10