Oldal frissítése

Dermacol fényvédő, hidratáló naptej 50 faktoros (50 ml)

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol fényvédő, hidratáló naptej 50 faktoros (50 ml)

Készüljön fel a forró és erős napsugárzásra a Dermacol naptejjel, ami egyben testápoló is. Ez a naptej hosszan tartó és hatékony védelmet nyújt a káros UV sugárzás, mind az UVA és UVB sugarak ellen. Megvédi bőrét a nem kívánt leégéstől és a hámló bőrtől is. A Dermacol naptej használatának eredménye: a szép, bronzbarna szín és az egészséges bőr.

A Shea-vaj hidratáló, lágyító és nyugtató képessége és az E-vitamin biztosítja a nyugodt bőrt akár egy egész napos napozás után, egy forró nyári napon, valamint a gyors regenerálódást. A Dermacol naptej használata ugyancsak megelőzi a hámlást és a bőrirritációt. A béta-karotin tartalmának köszönhetően pedig könnyebben és gyorsabban lebarnulhat. Gyerekek is nyugodtan használhatják, a vízállóság miatt fürdés után is ugyanolyan hatékony.

Használata:

Kenjen fel elegendő mennyiségű naptejet a bőrére 20 perccel napozás előtt, majd ismételje meg, ha kiszáradt a bőre, vagy egy hosszú fürdés után.

Eredmény:
Barna, bronz és egészséges bőr.

kötet:
50 ml-es

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Kód:  OPA009
Termékszám:  8595003103541
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05