Oldal frissítése

Dermacol Face Fluid SPF 50 vízálló tonizáló védőfolyadék (50 ml)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol Face Fluid SPF 50 vízálló tonizáló védőfolyadék (50 ml)

Készítsd fel a bőrödet a napozásra a Dermacol SUN tonizáló folyadékával. Könnyű, halványan színezett textúrája tökéletesen egységesíti bőröd színét, és elfedi a bőrhibákat. A termék hatékony és hosszan tartó védelmet nyújt a káros UV sugarak, a leégés, valamint a bőr idő előtti öregedése ellen. Az eredmény pedig gyönyörűen lebarnult, bronzos, és egészséges bőr. 

Hidratáló, lágyító és ápoló hatása gyors enyhülést nyújt a bőr számára a forró napon töltött hosszú órák után, és hihetetlen mértékben felgyorsítja a regenerációs folyamatot. A termék használata megelőzi a bőr irritációját, és későbbi lehámlását. A magas fokú vízállóságnak köszönhetően a folyadék még a fürdést követően is hosszan tartó védelmet nyújt. Pumpás kialakítása praktikus és kényelmes használatot tesz lehetővé. A termék nem tartalmaz parabént, valamint bőrgyógyászatilag tesztelt. 

Használata:
Vigyél fel elegendő mennyiséget a bőrődre 20 perccel a napozás előtt. Hosszú ideig való vízben tartózkodás után ismételd meg a folyamatot. 

Eredmény:
Egyenletesen lebarnult, bronzos és egészséges bőr.

Űrtartalom:
50 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Kód:  OPA002
Termékszám:  8595003107495
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10