Oldal frissítése

DERMACOL Detox & Defence Micellás Víz 200 ml

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Detox & Defence Micellás Víz 200 ml

A Detox & Defence Micellás Víz méregtelenítő és védelmező hatású kozmetikai termék, amely nők számára lett tervezve a világhírű Dermacol márkától. Gyorsan és hatékonyan ápolja bőrödet, eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket a bőrről, tökéletesen tisztává varázsolja azt. Alkalmas az arc egész felületére, az ajkak és szemek területére, nem kell nagyon megdörzsölni a vattával, eltávolítja még a vízálló sminket is. A micellás víz gazdag természetes antioxidánsokban és vitaminokban, amelyek semlegesítik a környezet káros hatásait, segítenek a bőrnek lélegezni és védik a külső hatásoktól. Megnyugtatja az irritált bőrt, hidratál és puha, friss érzetet biztosít. A termék nem tartalmaz alkoholt és parabéneket, dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott. Kényeztetsd bőrödet a legjobb védelemmel, tisztítsd ezzel a méregtelenítő micellás vízzel.   
Hatóanyagai:

  • Uborka kivonat - puhítja a bőrt, helyreállítja a frissességet, pórus összehúzó hatású
  • Aloe vera - nyugtatja a bőrt, erősíti és mély hidratálást nyújt
  • Természetes antioxidánsok - védik a bőrt a szabad gyököktől és a káros környezeti hatásoktól

Hatások:
A micellás víz használata megtisztítja és megnyugtatja a bőrt, tökéletesen védi, hidratálja, rugalmassá teszi azt. Ragyogóan friss és egészséges kinézetet biztosít.
Alkalmazás:
Vidd fel reggel és este vatta koronggal az arcod, szemeid, nyakad és dekoltázsod területére. Óvatosan dörzsöld meg a bőrt, és töröld le a sminket. A micellás vizet nem szükséges leöblíteni, helyettesíti a krémet és a tonikot is.
Bőrtípus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra. 

Kiszerelés:
200 ml

Összetevők:
Aqua, PEG-6 Caprylic/Capric glycerides, Panthenol, Olea europaea fruit extract, Acacia senegal gum, Cucumis sativus juice, Aloe barbadensis leaf juice powder, Mannitol, Xylitol, Fructooligosaccharides, Glycerin, Propylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Disodium EDTA, Sodium hydroxide, Sodium sulfite, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Phosphoric acid, Cetrimonium bromide, Parfum

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  PLK098
Termékszám:  8595003107433
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15