Oldal frissítése

Dermacol Love My Face

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dermacol Love My Face

A DERMACOL Love My Face ajándékszettet a fiatal bőr hidratálására és ápolására tervezték. A készlet tartalmaz egy arckrémet, egy volumenizáló hatású fekete szempillaspirált és egy szájfényt. A hidratáló krém könnyed állagú, ennek köszönhetően gyorsan felszívódik a bőrbe. A benne található argánolajjal és uborka kivonattal gondoskodik bőr szükséges hidratálásáról és rugalmasságáról. Az arckrém kellemes illata friss érzetet biztosít használata után. A szempillaspirál egyik kiválósága az intenzívfekete árnyalata és a továbbfejlesztett keféje, amelynek segítségével könnyedén és gyorsan érhetsz el dús hatású és igazán hosszú szempillákat. A teltebb hatást biztosító luxus szájfény lehet a tökéletes befejezése az arcápolásodnak. Egész napra gyönyörűen fényes ajkakat kölcsönöz.

A DERMACOL Love My Face ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Dermacol ajándékkészlet a fiatalok bőrápolásához
  • A készlet arckrémből, volumenizáló fekete szempillaspirálból és szájfényből áll
  • Rendkívül könnyed hidratáló krém, amely gyorsan felszívódik a bőrbe
  • Argánolajjal és uborka kivonattal a nagyfokú hidratálásért
  • Selfie volumenizáló és hosszabbító szempillaspirál a műszempilla hatáshoz
  • Kényelmes, nagyító hatású ajakfény a tartós, káprázatos ajakfényért
  • Szájfény ápoló összetétellel, amely kisimítja az ajak bőrét és a finom ráncokat
  • A Dermacol termékek triója a hatékony bőrápoláshoz

Gondoskodj a bőröd rendkívüli ápolásáról a DERMACOL Love My Face hidratáló krémmel

A rendszeres és kíméletes arcápolás minden korosztály számára ugyanolyan fontos, éppen ezért elhoztuk számodra a Dermacol márka Love My Face Moisturizing Care frissítő hidratáló arckrémjét. A barack és vanília illatú fiatal arcbőrre szánt krémet bio argánolajjal és uborka kivonattal készítették, amely hidratálja és lággyá teszi a bőrt. A krém gyorsan felszívódik és nem hagy maga után zsíros érzetet. Rendszeres használatával fiatalos és egészséges megjelenésű bőrt érhetsz el, amelyre igazán büszke lehetsz.

Hatóanyagok:
Argánolaj - rendkívüli hidratáló és antioxidáns hatással bír, hidratál, és gyönyörűvé teszi a bőrt
Uborka kivonat - hidratálja és regenerálja a bőrt, összehúzza a megnagyobbodott pórusokat, fokozza a bőr rugalmasságát, kisimítja, puhává és ragyogóvá teszi a bőrt, gyengéden megtisztítja az arcot.

A felhasználása:
Vidd fel minden reggel és este rendszeresen a sminktől és szennyeződésektől megtisztított arcbőrre. Arcpakolásként is használhatod az igazán intenzív hatás érdekében.

Összetétel:
Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Glycerin, Urea, Glyceryl Stearate Citrate, Vitis Vinifera Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Propylene Glycol, Cucumis Sativus Juice, Cetearyl Alcohol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfite, CI 17200, Sodium Chloride, Pottasium Sorbate, Sodium Benzoate, Phosphoric Acid,Phenoxyetanol, Ethylhexylglycerin, CI 47005, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Linalool,Parfum

Csábos, igéző pillantás és vastag, hosszú szempillák a Dermacol Selfie szempillaspirállal

A DERMACOL Selfie Mascara műszempilla hatású fekete szempillaspirál nagyszerű segítség a tökéletes smink kialakításában. A termék láthatóan meghosszabbítja a szempillákat és jelentős dússágot kölcsönöz. Összetételét természetes viaszokkal gazdagították. A továbbfejlesztett kialakítású kefével könnyedén érhetsz el kifogástalan végeredményt, így gondoskodik a szemeid csábos megjelenéséről és kihangsúlyozza azok természetes szépségét. A termék nem tartalmaz parabéneket. Amennyiben gyönyörűen hosszú és vastag szempillákra vágysz, használd a DERMACOL Selfie Mascara szempillaspirált, amely a sminkes táskád elengedhetetlen részévé válik.

Hatások:
A szempillaspirál használatával hosszabb és dúsabb szempillákat érhetsz el. Tekinteted igézőbb, csábosabb és magával ragadó lesz.

Használat:
Vidd fel a szempillaspirált lassú mozdulatokkal az alsó és a felső szempillasorra a szempillák tövétől a szempillák végéig. Ezt követően hagyd megszáradni.

Összetétel:
Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, Acacia Senegal Gum, Butylene Glycol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Vp/Eicosene Copolymer, Vp/Hexadecene Copolymer, Copernicia Cerifera Cera, Aminomethyl Propanol, Oryza Sativa Cera, Sodium Dehydroacetate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Octyldodecanol, Nylon-6, Hydroxyethylcellulose, Tropolone, Silica, Triethoxycaprylylsilane,Ci 77499

Káprázatos ragyogás és teltebb ajkak a Dermacol szájfénnyel

Biztosíts ajkaidnak gyönyörű fényt a Dermacol Lip up Plumping gloss dúsító hatású szájfényével. A luxus szájfény kihangsúlyozza az ajkaidat, hidratálja azt és elragadó fényt biztosít. A Maxi lip aktív hatóanyagának köszönhetően feszesíti az ajak bőrét, kisimítja a ráncokat és stimulálja a kollagén termelést. Állaga nem ragacsos és ellenálló, így az elbűvölően fényes hatás egész nap kitart a szádon. Amennyiben gyönyörűen telt, fényes és érzéki ajkakra vágysz, a Dermacol szájfényt egyenesen Neked találták ki.

Hatóanyagok:
Maxi Lip - aktív hatóanyag, amely kisimítja a finom ráncokat és feszesíti az ajak bőrét
E-vitamin - erőteljes antioxidáns, amely öregedésgátló hatással bír és megvédi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben.

A felhasználása:
Vidd fel egyenletesen az ajkadra és hagyd megszáradni. Ismételd meg alkalmazását a nap folyamán. Klinikai tesztek bizonyították, hogy napi háromszori használat után egy hónapos rendszeres alkalmazással az ajkak teltebbek, hidratáltabbak és puhábbak voltak.

Összetétel:
Polybutene, Octyldodecanol, Dextrin Palmitate, Calcium Aluminum Borosilicate, Tocopheryl Acetate, Silica, Ethylhexyl Palmitate, Aroma, Palmitoyl Tripeptide-1, Sorbitan Isostearate, Tin Oxid, Mica, Lactic Acid, Tribehenin, +/- CI 77891, CI 77499, CI 75470

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × DERMACOL Love My Face Moisturizing Care Apricot & Vanilla Scent (50 ml) arckrém
1 × DERMACOL Selfie Mascara Black (6 ml) volumenizáló szempillaspirál
1 × Dermacol Lip up Plumping gloss (3 ml) szájfény dúsító hatással


Paraméterek

Kód:  VBAL505
Termékszám:  8595003116275
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10