Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Night Cream 50 ml

3,5 2 értékelés

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Night Cream 50 ml

A DERMACOL egy cseh kozmetikai cég, amely a '60-as évek elején alakult. Termékei csúcsminőséget képviselnek, ötvözik a precíz gyártási folyamatokat a kozmetológia területén szerzett legújabb kutatási eredményekkel. A Dermacol termékek klinikai vizsgálatai a prágai Állami Egészségügyi Intézet szigorú ellenőrzése alatt zajlanak, előállításuk megfelel a GMP és az ISO szabványoknak. A Dermacol aktív összetevőit nagy laboratóriumokban fejlesztik világszerte  - nem csak a Cseh Köztársaságban, hanem Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban és Japánban egyaránt. 

A Dermacol 3D Hyaluron Therapy Night egy különleges, megújító hatású éjszakai krém, mely tiszta hialuronsavat és hatékony ránctalanító komplexet tartalmaz. Visszaállítja a 3D szerkezetet és a bőr tömörségét, feltölti a ráncokat, így alternatív hialuronsav injekcióként működik.

Hosszú távon az arc visszanyeri kontúrjait, a ráncok láthatóan kisimulnak, megnöveli a kollagén- és elasztinszintet és regenerál. Megnyugtatja a bőrt, biztosítja intenzív hidratálását, renenerálja és táplálja. Alkalmas minden korosztály számára 30 év fölött.

A termék típusa:
Megújító éjszakai krém

A bőr típusa:
Minden bőrtípusra

A legfőbb előnyök:
hialuronsav - hialuronsav injekciók alternatívájaként, bőrgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazás:
Esténként vidd fel az alaposan megtisztított bőrre körkörös, belülről kifelé haladó mozdulatokkal

Hatás:
Azonnal feszes, táplált és kisimult, ránctalan bőr

Kiszerelés:
50 ml

Összetétel

AQUA, ISOPROPYL PALMITATE, GLICERIN, GLYCERYL STEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID, PROPYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, PANTHENOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OLAJ, SPILANTHES ACMELLA VIRÁGKIVONAT, ALARIA ESCULENTA KIVONAT, ALGAE EXTRACT, PULLULAN, KIÉGETT GABONA VIASZ, BUTYROSPERMUM PARKII VAJKIVONAT, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM HYALURONATE, GLYCERYL LINOLEATE, GLYCERYL LINOLENATE, GLYCERYL OLEATE, GLICERIL-PALMITÁT, TOCOPHEROL, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, HYDROXYACETOPHENONE, 1,2-HEXANEDIOL, KAPRILIL-GLIKOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, COUMARIN

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Ránctalanító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály 30+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Védőfaktor

Védőfaktor 0 SPF

Típus

Típus Női
Kód:  PLK071
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003108393
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20