Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Hysteria No. 03 4,5 ml

5 3 értékelés
Leárazás -25 %
2 690 Ft 3 590 Ft

DERMACOL Hyaluron Hysteria No. 03 4,5 ml

Csodásan mutatnak az ápolt, gondozott ajkak. Egy jó minőségű rúzs tökéletesen kiemeli megjelenésedet. A nagyszerű DERMACOL rúzs gazdagon pigmentált és teljes fedést biztosít, így csak egy rétegre van szükséged, hogy elfedje természetes ajakszínedet. 12 óra óráig tart ki, így nem szükséges túl gyakran újrakenni. Kiváló megoldás hétköznapokra, hála a matt hatásnak. A matt rúzs felvitele előtt ajánlott hidratálni az ajkakat. Folyékony állagú, amely nem dörzsölődik le könnyen, és száradás után nem hagy nyomokat a poharakon. Megadja az ajkaknak a szükséges hidratáltságot. Kontúrceruzával használva ajkaid szélei határozottan látszanak majd. A minőségi Rózsaszín DERMACOL rúzs szuperül néz ki a szádon.

A nagyszerű DERMACOL Hyaluron Hysteria No. 03 4,5 ml rúzs leglényegesebb tulajdonságai

  • A jó minőségű DERMACOL rúzs segítségével fantasztikusan érzéki ajkakaid lesznek
  • Egy réteg is tökéletesen élénk színt és kiváló fedést biztosít
  • Tartóssága: 12 óra
  • Az ajkakon matt hatást biztosít
  • A folyékony állaga miatt ecsettel kenheted fel
  • A száraz ajkak számára tökéletes hidratálást biztosít
  • A remek DERMACOL rúzs színe rózsaszín

Összetétel

Isododecane, Isoamyl Laurate, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Disteardimonium Hectorite, Diatomaceous Earth, Propylene Carbonate, Talc, Aroma, Silica, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Polyhydroxystearic Acid, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Lecithin, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Lauric Acid, Pentylene Glycol, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Trihydroxystearin, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 42090, CI 15850, CI 19140, CI 45410, CI 77499.

Paraméterek

Tok

Tok Teljes

Textúra

Textúra Matt, Folyékony

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó, Hidratáló

Árnyalat

Árnyalat Rózsaszín

Üzemidő

Üzemidő 12 óra

Űrtartalom

Űrtartalom 4,5 ml
Kód:  DEKO6750
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85975248
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05