Oldal frissítése

DERMACOL Collagen+ Eye & Lip Intensive Rejuvenating Cream 15 ml

5 8 értékelés
2 790 Ft

DERMACOL Collagen+ Eye & Lip Intensive Rejuvenating Cream 15 ml

A DERMACOL Collagen Plus Eye & Lip intenzív fiatalító krém a szemek és az ajkak öregedő bőrének látható jeleivel küzd, amely minden korosztály számára fontos, de különösen 35 éves kortól fogod értékelni. A nagy mennyiségű kollagén és hialuronsav komplex aktívan simítja és megfiatalítja az arcon lévő finom ráncokat és vonalakat. A krém segít a szem környéki duzzanat enyhítésében is. A DERMACOL Collagen Plus Eye & Lip minden bőrtípusra alkalmas, és fiatalabb, könnyebb és nyugodtabb bőrt eredményez 14 napos rendszeres használat után. Nem tartalmaz parfümöt. Dermatológiailag tesztelt.

A DERMACOL Collagen Plus Eye & Lip Intensive Rejuvenating Cream szemkrém legfontosabb jellemzői

  • DERMACOL Collagen Plus Eye & Lip fiatalító krém a szemre és ajkakra
  • alkalmas minden bőrtípusra és minden korosztálynak, különösen 35 éves kortól
  • simítja és fiatalítja a kora öregedésre hajlamos bőrt
  • kollagént és hialuronsavat tartalmaz
  • a krém kitölti az arc finom ráncait
  • enyhíti a szemkörnyék duzzanatát
  • az eredmények 14 napos rendszeres használat után láthatók
  • A DERMACOL krémmel friss és fiatalos bőr számára

Alkalmazás:
A krémet minden reggel és este a szükséges mennyiségben vidd fel a szem és za ajkak környékére. Óvatosan masszírozd be a bőrbe, amíg a krém be nem szívódik.

Összetétel:
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate, PEG-20 Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Caprylic/Capric Triglyceride, Fructose, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Argania Spinosa Kernel Oil, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Sodium Hyaluronate, Spent Grain Wax, Alaria Esculenta Extract, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Disodium Edta, Citric Acid, Tricedeth-6, Hydrogenated Polydecene, Tropolone, Potassium Sorbate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin


Összetétel

VÍZ, BUTYROSPERM PARKII VAJ, OCTYLDODECANOL, GLICERIN-SZTEARÁT, PEG-20 GLICERIN-SZTEARÁT, DIMETHICON, CETEARIL-ALKOHOL, CETEARETH-20, GKAPRIL/KAPRIKUS TRIGLICERID, BUCROTERIN FRUCTOSECCT HIDROLIZÁLT KOLLAGÉN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, AESCULUS HIPPOCASTANUM LÓ GESZTENYE KIVONAT, NÁTRIUM-HIALURONÁT, VIASZ A GABONÁBÓL, ALARIA ESCULENTA KIVONAT, KAPRIL-GLIKOL, POLISZORBÁT 20, NÁTRIUM-POLIAKRILÁT, TOKOFEROL, EDTA DISODUS, SZITRINSAV, TICEDROPOLODERBATE ATE, HIDROXI-ACETOFENON, 1, 2-HEXANDIOL, ETIL-HEXIL-GLICERIN.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Tápláló, Ránctalanító, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen, Simító

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Korosztály

Korosztály 35+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Kollagénnel, Hialuronsavas

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Ránctalanító, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen, Simító

Használat

Használat Nőknek

Típus

Típus Női
Kód:  PLK523
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003110372
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15