Oldal frissítése

DERMACOL Cannabis lip balm 10 g

4,0 3 értékelés
2 290 Ft

DERMACOL Cannabis lip balm 10 g

Repedezett, kiszáradt vagy sápadt? Ha ezek közül bármelyik lehetőség vonatkozik az ajkaidra, akkor ajánljuk a Dermacol Cannabis Lip Balm ajakbalzsamot, amely a természetből származó jótékony kivonatokkal van átitatva. Mindennapi használatra is alkalmas azon nők számára, akik első osztályú ápolást szeretnének nyújtani ajkaiknak. A kenderes ajakbalzsam megvédi az ajkakat a szél, a fagy és a napfény kellemetlen hatásaitól. Ráadásul puhává és csábítóvá varázsolja az ajkakat. Kender-, sárgabarack-, napraforgó- és levendulaolajok jótékony keverékét tartalmazza, valamint például rozmaring kivonatát. Ráadásul 100%-ban vegán, tehát nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

A DERMACOL Cannabis Lip Balm ajakbalzsam legfontosabb jellemzői

  • A Dermacol Cannabis ajakbalzsam alkalmas mindennapi ajakápolásra
  • Véd a szél, a fagy és az UV-sugárzás kellemetlen hatásai ellen
  • 100%-ban vegán
  • Kender-, sárgabarack-, napraforgó- és levendulaolajok keverékét tartalmazza
  • A DERMACOL Cannabis Lip Balm ajakbalzsam kellemes cseresznye illattal rendelkezik

Összetétel:
Prunus Armeniaca Kernel Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Candelilla Cera, Oryza Sativa Bran Cera, Cannabis Sativa Seed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Butyrospermum Parkii Butter, Anthocyanins, Distarch Phosphate, Lavandula Angustifolia Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Citric Acid, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló, Ápoló

Tömeg

Tömeg 10 g (0,01 kg)

Íz és illat

Íz Cseresznye
Kód:  DEKO5336
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85972216
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05