Oldal frissítése

DERMACOL Aroma Ritual Mix - ALZA tusfürdő

4,8 20 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DERMACOL Aroma Ritual Mix - ALZA tusfürdő

A DERMACOL Aroma Ritual ajándékkészlet - egy Alza tusfürdő mixet tartalmaz három népszerű Dermacol tusfürdővel, amelyek a fürdőt vagy a zuhanyt rendkívüli aromás élménnyé teszik. A készlet egy jó hatású zöld Tea & Fügekaktusz, egy anti-stressz szőlő & Lime, valamint egy görögdinnyés tusfürdőből áll. A tusfürdők gondoskodnak, tisztítják, hidratálják és táplálják a bőrt. Hangulatodtól  függően három ellenállhatatlan illat közül választhatsz. Mindegyik stimulálja érzékszerveid, energiát és frissesség érzését biztosítja. Kényeztesd a bőrt és lazíts egy frissítő fürdővel, ezzel a kizárólag az Alzán található női, exkluzív tusfürdő készlettel.

A DERMACOL Aroma Ritual tusfürdők - Alza Mix legfontosabb jellemzői

  • Exkluzív Alza szett nők számára, amely 3 Dermacol Aroma Ritual tusfürdőt tartalmaz
  • Az Alza választéka zöld tea és fügekaktusz, szőlő és Lime valamint görögdinnye tusfürdőkből áll
  • Aroma Ritual tusfürdők a kiváló bőrápoláshoz, hidratáláshoz és tápláláshoz
  • Tiszta, puha, rugalmas és kellemes illatú lesz a bőröd
  • Jó hatású tusfürdő zöld tea & fügekaktusz frissítő illatával
  • Stresszoldó szőlő és Lime energiával és frissességgel
  • Frissítő tusfürdő görögdinnye harmonikus, élénkítő illatával
  • Ápolás és pihenés egy termékben az egyedi Alza ajándékkészletben

Búcsúzz el a stressztől a DERMACOL Aroma Ritual Reviving tusfürdő Green Tea & Opuntia keverékével

A jótékony hatású Dermacol Aroma Ritual Reviv tusfürdő Zöld tea és fügekaktusz keverékével finoman ápolja a bőrt, kíméletesen tisztítja az összes szennyeződéstől. Új energia áramlását biztosítja, és frissességet ad neki. A bőröd bársonyos és rugalmas lesz. Kellemes zöld tea és fügekaktusz illata járja be a tested és az elméd, és enyhíti az összes Téged körülvevő stressz hatást. Kényeztesd a bőröd a Dermacol zöld tea és fügekaktusz tusfürdőjével, és élvezd a frissítő, pihentető fürdőt egy kihívásokkal teli nap után. A termék dermatológiailag tesztelt és alkalmas minden bőrtípusra.

Használata:
Kend be a bőröd mosakodás, zuhanyzás közben, körkörös mozgásokkal habosítsd, majd alaposan öblítsd le vízzel.
Összetétele:
Aqua, nátrium-laureth-szulfát, glicerin, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betain, Parfüm, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Gliceril Oleate, Tejsav, Citromsav, Tocopherol, Hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, Peg-40-metilén-hidrogénezett , Nátrium-klorid, nátrium-szulfát, fenoxietanol, nátrium-benzoát, karamell, Maltodextrin, Ci 19140, Ci 42090

Ébrezd fel az érzékeid a DERMACOL Aroma Ritual Grape & Lime tusfürdővel

A DERMACOL Aroma Ritual szőlő és Lime tusfürdő ötvözi a szőlő csodálatos aromáját és a Lime jótékony hatását. Ezek kombinációja megadja az élethez szükséges lelkesedést és energiát. A lágy hab alaposan megtisztítja a szennyeződéseket, eltávolítja a fölösleges zsírt és az elhalt bőrt, miközben a bőröd puha, rugalmas és gyönyörűen illatos. A tusfürdő biztosítja a bőr hidratálódását és a szükséges tápanyagokat. Erősíti védelmét és védi a bőrt a külső káros hatásoktól. Felébreszti az érzékeid, és kellemesen felhangol az új napra vagy éjszakai pihenésre. Élvezd a pihentető zuhanyt az anti-stressz tusfürdővel!

Hatóanyagok:
Lime kivonat - szükséges a bőr hidratálásához, megóvja a külső káros hatásoktól és stressz ellenes hatással rendelkezik.
A szőlő szaga - a bőrt illatossá és frissé varázsolja

Használata:
Kend be a nedves bőröd és óvatosan habosítsd be. Alapos mosakodás után öblítsd le.

Összetétele:
Aqua, nátrium-laureth-szulfát, glicerin, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betain, Peg-40 hidrogénezett olaj, parfüm, nátrium-klorid, Peg-120 metil-glükóz-dioleát, Vitis Vinifera vetőmag-olaj, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Gliceril-Ole , Tokoferol, tejsav, citromsav, fenoxietoetanol, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, hexil-fahéj, linalool, D-limonén, citronellol, Ci 17200, Ci 42090

Pihenj a Dermacol Aroma Ritual  Fresh Watermelon tusfürdővel

Dermacol Aroma Ritual Fresh görögdinnye tusfürdője egyesíti a görögdinnye harmonizáló illatát és a finom krémes hab hatását. Alaposan megtisztítja a tested a szennyeződésektől, a felesleges és az elhalt bőrtől, mely finom, rugalmas és pompás marad. A tusfürdő biztosítja a bőr hidratációját és a szükséges tápanyagokat. Erősíti védekező képességét és védi a  külső káros hatásoktól. A görögdinnye harmonikus aromája serkenti a tested és az érzékeket, és a zuhanyozást rendkívüli élménnyé teszi. Kellemesen felhangol egy új napra vagy éjszakai pihenésre. Élvezd a kellemes, pihentető zuhanyt a bájos illattal!

Hatóanyagok:
A görögdinnye illata - a  bőrt ellepi csodálatos illatával,  frissíti és inspirálja, valamint  teljes kikapcsolódás biztosít.

Használata:
Kend be a nedves bőröd és óvatosan habosítsd. Alapos mosakodj meg, és utána öblítsd le.

Összetétele:
Aqua, nátrium-laureth-szulfát, glicerin, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betain, parfüm, Peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, nátrium-klorid, Peg-120 metil-glükóz-dioleát, Coco-Glükozid, Gliceril-Oleát, Cucumis Melo Gliceridum, Pálma Víz, Tocus Citrát, tejsav, citromsav, nátrium-benzoát, fenoxi-etanol, Ci 16035, Ci 17200

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Dermacol Aroma Ritual Reviving Shower Gel Green Tea & Opuntia (250 ml)
1 × Dermacol Aroma Ritual Reviving Shower Gel Grape & Lime (250 ml)
1 × Dermacol Aroma Ritual Reviving Shower Gel Watermelon (250 ml)


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Típus

Típus Uniszex

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Tusfürdő
Kód:  VBAL519
Termékszám:  8595003118187
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20