Oldal frissítése

DERMACOL Aroma Ritual Body Oil Grape&Lime 50 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Aroma Ritual Body Oil Grape&Lime 50 ml

A Dermacol a legsikeresebb cseh kozmetikai márka, amely az egész világra kiterjedő sikeres terjeszkedése során egészen a Hollywood-i sminkszobákba is eljutott, a mai napig megőrizte kiváló minőségét, amelyhez a legújabb kutatási eredmények is társulnak. Ezért nyugodtan választhatja ezen márka tökéletesen kidolgozott sorozatainak bármelyik termékét, a kívánt eredményt biztosan eléri. Miért ne választhatná például, különösen száraz bőr esetében, a rendkívül hatékony, vitaminokban gazdag bőrápoló és masszázs olajat. Az olaj intenzíven ápolja és regenerálja a bőrt, ami puha és rugalmas marad. Ezzel együtt gyorsan felszívódik és ezért alkalmas a masszázshoz, valamint kéz vagy hajpakolás készítésére. Élvezze a kellemes ellazulással összekötött, csábító citrus illatú intenzív bőrápolást.

Térfogat:

50 ml

Összetétel:

Olea europaea fruit oil, persea gratissima oil, vitis vinifera, seed oil, macadamia ternifolia seed oil, prunus armeniaca kernel oil, parfum, glycine soja oil, calendula officinalis flower extract, tocopherol, caprylic, citral, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, d-limonene, linalool
 

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló
Kód:  TM080
Termékszám:  8595003103114
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15