Oldal frissítése

DERMACOL 5 Days Stay 47 Sparkle 11 ml

4,6 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL 5 Days Stay 47 Sparkle 11 ml

Fedezd fel a DERMACOL 5 Days Stay hosszan tartó körömlakkot a 47 Sparkle árnyalatban, amely lenyűgöző 5 napos tartóssággal kecsegtet. Az egyedülálló textúra tökéletesen megtapad a körmökön, egy tartós és ellenálló réteget képez, amely megakadályozza a körömlakk pattogását és kopását. A körömlakk biztosan elnyeri a tetszésedet, ahogyan a környezetedet is lenyűgözheted a gyönyörű fényével, amely még idővel sem kopik meg, az UV szűrőnek köszönhetően pedig a szín fakulása miatt sem kell aggódnod. Mivel csillámokat tartalmaz, ez a Dermacol körömlakk igazi fesztiválhangulatot biztosít. Elegendő egy rétegben felvinni. Alkalmazd két rétegben az intenzív szín és a hosszabb tartósság érdekében.

A 5 Days Stay 47 Sparkle körömlakk legfontosabb jellemzői

  • Dermacol körömlakk
  • A 5 Days Stay körömlakk legfeljebb 5 napig tart
  • Szilárd és tartós réteget képez a kopás és lepattogás ellen
  • A Dermacol körömlakk gyönyörű fényt és csillogást nyújt
  • Az UV szűrő megakadályozza a szín elhalványulását és sárgulását
  • Minden alkalomra ideális

Árnyalat:
47 Sparkle

Összetétel:
BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, N-BUTYL ALCOHOL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, SILICA, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, +/-: CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 19140, CI 15850, CI 15880

Paraméterek

Textúra

Textúra Csillogó

Tulajdonságok

Hatás Hosszantartó
Kód:  DEKO3165
Termékszám:  85967038
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05