Oldal frissítése

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL 3D Hyaluron Therapy

A cseh Dermacol márka kozmetikai készlete minden hölgyet megörvendeztet. A 3D Hyaluron Therapy ajándékkészlet tartalmazegy arctisztító tejet és egy vízálló, csúcskategóriás alapozót 210-es árnyalatban. A makadámiaolaj és hialuronsav gyengédentávolítja el még a vízálló sminket is az arcról. Emellett regenerálja az arcbőrt és védelmet nyújt az öregedéssel szemben.A rendkívüli fedésű DERMACOL Make-up Cover alapozó elfedi a bőrhibákat és matt megjelenést nyújt a bőrnek. 50%-ospigmenttartalmával tökéletesen fedi el a kisebb bőrhibákat, ugyanakkor megbirkózik az olyan jelentősebb bőrhibákkalis, mint az akné, pattanások, foltok, hegek vagy sötét karikák a szem alatt. SPF 30 védőfaktor tartalmának hála védi abőrt az UV sugárzástól is.

A Dermacol ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • női ajándékszett a Dermacol dekorkozmetikumaival
  • a csomag tartalmazza az arctisztító arcolajat és a Dermacol erős fedésű alapozót 210-es árnyalatban
  • a Cleansing oil tisztító olaj makadámiaolajat és hialuronsavat tartalmaz
  • az olaj a vízálló smink eltávolítására is alkalmas
  • 50%-os pigmenttartalmával az alapozó elfedi a bőrhiányosságokat is
  • erős fedésű alapozó a matt bőrért, az SPF 30 védőfaktornak köszönhetően fényvédős sminktermék

Használat

Cleansing oil:
Vidd fel a tisztító olajat egy pamut vattakorongra és gyengéden távolítsd el a sminket és más szennyeződéseket a bőrről. Nem szükséges leöblíteni. Használhatod úgy is, hogy egy kis mennyiségű olajat öntesz a tenyeredbe, azt felhígítod vízzel és az így kapott emulzióval tisztítod meg a bőrödet. Ezt szükséges leöblíteni.

Make-up Cover:
Azt ajánljuk, hogy használj hidratáló krémet és primert az alapozó felvitele előtt. Vidd fel a Make-up Cover alapozót egyenletesen az arcbőrre az ujjaid vagy sminkszivacs segítségével és oszlasd el alaposan a terméket. A Make-up Cover alapozót kombinálhatod más DERMACOL alapozókkal is. Használj fixáló púdert a tökéletes megjelenés érdekében.

Összetétel

Cleansing oil:
C15-19 ALKANE, C21-28 ALKANE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, POLYSORBATE 85, SORBITAN TRIOLEATE, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE DICAPRATE, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, PARFUM, GERANIOL

Make-up Cover:
CI 77891, PARAFFINUM LIQUIDUM, PARAFFIN, CERA MICROCRISTALLINA, PETROLATUM, ALUMINA, GLYCERYL STEARATE, SILICA SILYLATE, PARMUM, /-: CI 77492, CI 77491, CI 77499

Csomag tartalma:

  • Cleansing oil 150 ml
  • Make-up Cover 210-es árnyalat 30 g

Paraméterek

Kód:  VBAL0617
Termékszám:  8595003110785
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20