Oldal frissítése

DENON DJ SC6000M PRIME

Ingyenes
szállítás boltjainkba
753 090 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 753 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 730 500 Ft/db

DENON DJ SC6000M PRIME

DENON DJ SC6000M PRIME - alapvető eszköz minden DJ számára

A DENON DJ SC6000M PRIME DJ-vezérlő többmagos processzorral működik, és a fejlett ENGINE OS rendszert használja. A vezérlő támogatja az olyan tömörítetlen formátumokat, mint az AIFF, FLAC, ALAC és WAV. Az ENGINE OS lehetővé teszi Rekordbox, iTunes, Serato és NI Traktor gyűjteményekből származó zeneszámok importálását a teljes munkafolyamat optimalizálásával egyidejűleg. A DENON DJ-hez lejátszók vagy telefonok is csatlakoztathatók, de a berendezés  rendelkezik továbbá 3 USB-porttal és egy 2,5"-os merevlemezfoglalattal SATA-csatlakozóval vagy egy SD-memóriakártya foglalattal. A független mikrofonbemenetek így két személy által tartott beszédekhez vagy előadásokhoz is használhatók. A DENON DJ SC6000M PRIME érintőképernyője 10,1 hüvelykes, amely többféle érintéssel vagy gesztussal vezérelhető. Vagy a zeneszám lejátszásának haladását láthatod vagy gyorsan és hatékonyan navigálhatsz a gazdag zenei könyvtárában. Biztos tetszeni fog, hogy a jog wheel nagyobb felülettel rendelkezik (8,5"), és lehetővé teszi, hogy könnyebben dolgozhass a pitch és scratch sávokkal. A 8 erőteljes pad háttérvilágítással rendelkezik, ami minden helyzetben jól látható. 

A DENON DJ SC6000M PRIME Controller legfontosabb jellemzői

  • A DENON DJ SC6000M PRIME 10,1 hüvelykes, színes, gesztusvezérlésű, multi-touch kijelzővel rendelkezik.
  • Digitális kimenetek (24-bit/96kHz)
  • A vezérlő két réteggel működhet, egyedi kimenetekkel.
  • Tömörítetlen formátumok lejátszása (FLAC, ALAC, WAV)
  • 8 multifunkciós pads a Cue Points, Loops, Slices és Rolls számára
  • A 8,5"-os jog wheel közepén egy nagy felbontású LCD kijelző található.
  • A jog wheel RGB háttérvilágítása személyre szabható és a stabilitás beállítható
  • 3× USB port és 1× SD port a zenei fájlok lejátszásához + beépített 2,5" HDD Sata foglalat
  • Rekordbox adatbázis importálás és teljes DVS Serato DJ kompatibilitás
  • StagelinQ
  • Serato DJ Pro vezérlő mód
  • LAN akár 4 játékos csatlakoztatásához

Teljesen funkcionális és testreszabható jog wheel

A 8,5"-es jog wheel a készülék egyik legfontosabb jellemzője. A közepén egy kiváló minőségű színes kijelző található, amelyen vagy a te logód vagy a zeneszám képi dizájnja jelenik meg. A DENON DJ SC6000M PRIME vezérlő jog wheel-je állítható RGB színezéssel rendelkezik. A kerék ellenállását is beállíthatod, hogy a lejátszás a lehető legkényelmesebb legyen. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

A DENON DJ SC6000M PRIME készülékkel egyszerre két dal is lejátszható

A DENON DJ SC6000M PRIME két réteges működésre is képes. Minden egyes "réteg" saját hangkimenettel rendelkezik (24-bit/96kHz). A vezérlő támogatja az összes tömörítetlen formátumot, beleértve a FLAC, ALAC és WAV formátumokat, és természetesen az összes népszerű, gyakran használt tömörített zenei formátumot. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

A DENON DJ SC6000M PRIME 10,1 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik

A fejlett, tágas érintőképernyős kijelzőn kényelmesen böngészhet a gazdag zenei könyvtárakban, mappákban, és könnyen szerkesztheti lejátszási listáit. A multitouch technológia és a gesztusvezérlés támogatásával könnyedén ráközelíthet a lejátszott hullámformára. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

Timestretch-ben a legjobb

A DENON DJ SC6000M PRIME felismeri a zeneszámok tempóját (BPM). Ez a funkció egyre népszerűbb a DJ-k körében. A DENON-vezérlő egy olyan fejlett algoritmussal dolgozik, amely a digitális hangállományok tempóját jó közelítéssel becsüli meg. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

Egyszerű és gyors keverés

A DENON DJ SC6000M PRIME beépített hangszínváltó funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a harmonikus DJ-szettek keverését. Új zeneszámok létrehozása egyetlen érintéssel megoldható. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

8 világító gomb

A DENON DJ SC6000M PRIME vezérlő 8 nagy érzékenységű, háttérvilágítással ellátott gombbal rendelkezik, amelyek különböző lejátszási technikák használatát teszik lehetővé. A gombok választható Hot-Cue, Loop, Roll és Slicer üzemmódokkal bírnak, amelyekkel egyszerű a hangminták szeletelése, az azonnali remixelés és a felépített bővítések/finomítások is. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

A DENON DJ SC6000M PRIME-mal korlátok nélkül játszhatsz

A DJ-vezérlő 3 USB-bemenettel és egy SD-kártya bemenettel rendelkezik. Ez megkönnyíti, hogy több DJ felváltva játsszon. A DENON DJ SC6000M PRIME beépített rekesszel lett lelátva a merevlemez tárolására. A szinte korlátlan választék érdekében a DENON DJ SC6000M PRIME vezérlőt WiFi-n vagy Etherneten keresztül csatlakoztathatod az internethez, hogy zenét streamelhess a felhőből vagy a streaming könyvtárakból. 

A DENON DJ SC6000M PRIME lehetővé teszi a zene streamelését kedvenc szolgáltatásain keresztül vagy a felhőből

A beépített WiFi vagy vezetékes internetkapcsolat révén a DENON DJ SC6000M PRIME segítségével könnyedén streamelhetsz zenét a felhőből vagy népszerű streaming szolgáltatásokból. Használhatod például a Beatport LINK, a Beatsource LINK, a SoundCloud GO+ és a TIDAL szolgáltatást. 

A DENON DJ SC6000M PRIME segítségével igazán lenyűgöző fényshow-t hozhatsz létre

A DENON DJ SC6000M PRIME rendszer StagelinQ csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Nemcsak világszínvonalú zenei show-t varázsolhatsz, hanem a Denon DJ Soundswitch és Resolume segítségével a világítással is játszhatsz, és dinamikus fényhatásokat is bevethetsz, vagy akár videósorozatokat is elindíthatsz. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

SoundSwitch

Ne habozz, és hozz létre egyedi fényjátékot! Könnyedén integrálhatod a SoundSwitch-et a DENON DJ SC6000M PRIME készülékkel lenyűgöző fényhatások kedvéért. 

DJ kontroller DENON DJ SC6000M PRIME

Resolume

Ez egy VJ-k és videóművészek számára készült eszköz. Ezzel a szoftverrel a DENON DJ SC6000M PRIME segítségével bármely vizuális videoeffektus irányítását a kezedben tarthatod. 


Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység Nem

Csatlakozás

Analóg bemenetek Nem
Mikrofon bemenet Nem
Vonalkimenet RCA
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  AUDI08Dc6
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SC6000M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15