Oldal frissítése

DENON DJ SC6000 PRIME

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
713 790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 713 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 692 380 Ft/db

DENON DJ SC6000 PRIME

DENON DJ SC6000 PRIME - a végső eszköz minden DJ számára

A DENON DJ SC6000 PRIME DJ-vezérlő többmagos processzorral működik, és a fejlett ENGINE OS rendszert használja. A vezérlő  az olyan tömörítetlen formátumokat támogatja, mint az AIFF, FLAC, ALAC és WAV. Az ENGINE OS lehetővé teszi a teljes mértékben kompatibilis Rekordbox, iTunes, Serato és NI Traktor gyűjteményekből származó zeneszámok importálását, és optimalizálja a teljes munkafolyamatot. A DENON DJ rendelkezik továbbá egy csatlakozóval lejátszók vagy telefonok csatlakoztatásához, 3 USB-porttal és egy 2,5"-es merevlemezfoglalattal SATA-csatlakozóval vagy egy SD memóriakártya-nyílással. A független mikrofonbemenetek így két emberrel tartott beszédekhez vagy előadásokhoz használhatók. A vezérlőt egy 10,1 hüvelykes érintőképernyő uralja, amelyet több érintéssel és gesztusokkal lehet vezérelni. Ezen láthatod egy dal előrehaladását, vagy gyorsan és hatékonyan navigálhatsz a készletek és dalok kiterjedt könyvtárában. Kétségtelenül értékelni fogod, hogy a jogwheel nagyobb felülettel rendelkezik (8,5"), így könnyebben dolgozhatsz a pitch- és scratch-sávokkal. A 8 erőteljes pad háttérvilágítással rendelkezik, így minden helyzetben jól láthatod őket.

A DENON DJ SC6000 PRIME vezérlő legfontosabb jellemzői

  • A DENON DJ SC6000 PRIME 10,1 hüvelykes, színes, multitouch kijelzővel és a gesztusvezérlés lehetőségével rendelkezik
  • Digitális kimenetek (24-bit/96kHz)
  • A vezérlő két réteggel működhet, egyedi kimenetekkel
  • Tömörítetlen formátumok lejátszása (FLAC, ALAC, WAV)
  • 8 multifunkciós pad a Cue Pointok, Loopok, Slice-ok és Rollok számára
  • A 8,5"-os jogwheel közepén egy nagy felbontású LCD kijelző található.
  • A kocogókerék RGB háttérvilágításának személyre szabható és a merevsége is beállítható
  • 3× USB port és 1× SD port a zenei fájlok lejátszásához + beépített 2,5" HDD Sata foglalat
  • Rekordbox adatbázis importálása és teljes kompatibilitás a DVS Serato DJ-vel
  • StagelinQ
  • Serato DJ Pro vezérlő mód
  • LAN akár 4 lejátszó csatlakoztatásához

A DENON DJ SC6000 PRIME 10,1 hüvelykes HD kijelzővel rendelkezik

A fejlett, tágas érintőképernyős kijelzőn kényelmesen böngészhetsz a gazdag zenei könyvtárakban, mappákban, és könnyen szerkesztheted lejátszási listáidat. A multitouch technológia és a gesztusvezérlés támogatásával könnyedén rányagyíthatsz a lejátszott hullámformára.

DENON DJ SC6000 PRIME

A DENON DJ SC6000 PRIME készülékkel egyszerre két dal is lejátszható

A DENON DJ SC6000 PRIME két réteggel képes dolgozni. Minden egyes "réteg" saját hangkimenettel rendelkezik (24-bit/96kHz). A vezérlő támogatja az összes tömörítetlen formátumot, beleértve a FLAC, ALAC és WAV formátumokat, és természetesen az összes népszerű, gyakran használt tömörített zenei formátumot.

DENON DJ SC6000 PRIME

A maga nemében a legjobb Timestretch

A DENON DJ SC6000 PRIME felismeri a zeneszámok sebességét (BPM). Ez a funkció egyre népszerűbb minden DJ-nél. A DENON vezérlő egy fejlett algoritmussal dolgozik, amely megbecsüli a digitális formátumok sebességét.

DENON DJ SC6000 PRIME

Teljesen funkcionális és testreszabható kocogókerék

A 8,5"-os jogwheel a készülék egyik legfontosabb jellemzője. A közepén egy kiváló minőségű színes kijelző található, amelyen vagy a logód vagy a zeneszám artwork-je látható. A DENON DJ SC6000 PRIME jogwheelje állítható RGB háttérvilágítással rendelkezik. Az ellenállást is beállíthatod, hogy a játék a lehető legkényelmesebb legyen.

DENON DJ SC6000 PRIME

Egyszerű és gyors keverés

A DENON DJ SC6000 PRIME beépített hangszínváltó funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a harmonikus DJ-szettek keverését. Új zeneszámok létrehozása csupán egy ujjmozdulat.

DENON DJ SC6000 PRIME

8 világító pad

A DENON DJ SC6000 PRIME vezérlő 8 nagy érzékenységű, háttérvilágítással ellátott padot biztosít, amelyek révén a legkülönbözőbb lejátszási technikákat alkalmazhatod. A padok választható Hot-Cue, Loop, Roll és Slicer üzemmódokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a minta szeletelését, az azonnali remixelést és a felépített bővítéseket/finomításokat.

DENON DJ SC6000 PRIME

A DENON DJ SC6000 PRIME-mal korlátok nélkül játszhatsz

A DJ-vezérlő 3 USB-bemenettel és egy SD-kártya bemenettel rendelkezik. Ez megkönnyíti, hogy több DJ is játsszon felváltva. A DENON DJ SC6000 PRIME beépített rekesszel rendelkezik a merevlemez tárolására. A szinte korlátlan választék érdekében a DENON DJ SC6000 PRIME vezérlőt Wi-Fi-n vagy Etherneten keresztül csatlakoztathatod az internethez, hogy zenét streamelhess a felhőből vagy a streaming könyvtárakból.

A DENON DJ SC6000 PRIME lehetővé teszi a zene streamelését kedvenc szolgáltatásaidon vagy a felhőn keresztül

A beépített Wi-Fi vagy vezetékes internetkapcsolat révén a DENON DJ SC6000 PRIME segítségével könnyedén streamelhetsz zenét a felhőből vagy népszerű streaming szolgáltatásokból. Használhatod például a Beatport LINK, a Beatsource LINK, a SoundCloud GO+ és a TIDAL szolgáltatást.

A DENON DJ SC6000 PRIME segítségével igazán lenyűgöző fényshow-t hozhatsz létre

A DENON DJ SC6000 PRIME rendszer StagelinQ csatlakoztathatósággal rendelkezik. Nemcsak világszínvonalú zenei show-t állíthatsz össze, de a Denon DJ Soundswitch és Resolume segítségével a világítással is  kreatív lehetsz, és dinamikus fényhatásokat hozhatsz létre, vagy akár videósorozatokat is elindíthatsz.

DENON DJ SC6000 PRIME

SoundSwitch

Ne habozz, és hozd létre egyedi fényjátékodat! Könnyedén integrálhatod a SoundSwitch-et a DENON DJ SC6000 PRIME készülékkel, hogy ezáltal lenyűgöző fényhatásokat hozhass létre.

DENON DJ SC6000 PRIME

Resolume

Ez egy eszköz a VJ-k, AV- és videóművészek számára. Ezzel a szoftverrel a DENON DJ SC6000 PRIME segítségével minden vizuális videoeffektus irányítása a kezedben lesz.


Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység Nem

Csatlakozás

Analóg bemenetek Nem
Mikrofon bemenet Nem
Vonalkimenet RCA
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  AUDI08Dc5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SC6000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15