Oldal frissítése

DENON DJ LC6000 PRIME

252 890 Ft

DENON DJ LC6000 PRIME

Tágítsd mozgásteredet a DENON DJ LC6000 PRIME-mal

Ne félj fokozni a kreativitásod DJ-ként, és bővítsd a DJ-berendezésedet! A DENON DJ LC6000 PRIME nagyszerű elrendezésű kezelőket kínál egy strapabíró, hosszú élettartamú vázban. USB-n keresztül gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatod kompatibilis lejátszódhoz (SC6000, SC6000M, SC5000 és SC5000M). Akár 4 DENON DJ LC6000 PRIME egységgel is összekapcsolható. A bővítő szíve a 8,5 hüvelykes jogwheel, ahol nemcsak a háttérvilágítás színét (RGB), hanem az ellenállását is beállíthatod, hogy a munka során a legjobban megfeleljen a stílusodnak. A kerék belsejében egy színes HD kijelző található, amely a lejátszott hangsáv vagy a saját DJ logódat mutatja.

A DENON DJ LC6000 PRIME DJ Controller legfontosabb jellemzői

  • Tartós váz csiszolt alumínium felülettel és gumírozott gombokkal, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak még zord körülmények között is.
  • Kompatibilis a DJ-alkalmazásokkal
  • 8,5"-os kocogókerék RGB színgyűrűvel és ellenállás beállítással
  • A kocogókerék belsejében egy színes kijelző található, amely a lejátszott zeneszám vagy a DJ-logóját, dizájnját mutatja.
  • A 100 mm-es osztású, sima fader LED-ekkel rendelkezik a nulla pozíció és a lágy átvétel irányának vizuális jelzésére.
  • 8 multifunkciós teljesítménypad különböző forró jelzésekkel és loop beállításokkal
  • A dedikált navigációs vezérlők lehetővé teszik a könnyű beállítást és használatot
  • Zökkenőmentes és intuitív automatikus looping
  • Tápellátás USB-n keresztül (opcionális tápegység tartozék)
  • Akár 4 darab DENON DJ LC6000 PRIME bővítő is csatlakoztatható egymáshoz

A másodlagos réteg ellenőrzése nem jelent problémát

A DENON DJ LC6000 PRIME kompatibilis az SC6000, SC6000M és SC5000, SC5000M készülékekkel. Ez megkönnyíti a másodlagos réteg zökkenőmentes vezérlését. A DENON DJ LC6000 PRIME bővítő növeli a lehetőségeidet laptop vagy számítógép nélkül is.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Elkészítheted saját DJ beállításaidat

Szerezz be több DENON DJ LC6000 PRIME modellt, és építsd fel saját, egyedi DJ-összeállításod! A DENON DJ Controller könnyen összeköthető bármilyen keverőpulttal vagy DJ-vezérlővel. 

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

LC6000 PRIME Deck Select rendszerrel

A DENON DJ LC6000 PRIME DJ Controller Deck Select funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy több szoftveres decket vezérelhess. Ha minden egyes deck független vezérlését szeretnéd használni, akár 4 DENON DJ LC6000 PRIME egységet is összekapcsolhatsz.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Egy hatékony plug and play megoldás

A DENON DJ LC6000 PRIME tápellátása USB-n keresztül történik, így egy nagyon egyszerű plug and play megoldást élvezhetsz.  Ha azonban ez a tápegység nem elegendő, használhatod a DENON DJ LC6000 PRIME készülékhez mellékelt tápegységet.

A DENON DJ LC6000 PRIME előnyei

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Robusztus és teljesen funkcionális kialakítás

A DENON DJ LC6000 PRIME vezérlőn egyértelműen látszik, hogy a gyártó nagy gondot fordított a fejlesztésére. Az alsó váz az összes szükséges és jól elrendezett elemmel intuitív és pontos vezérlést tesz lehetővé. A csiszolt alumínium felső panel ellenáll a zord körülmények között való játéknak, ugyanakkor értékelni fogod a gumírozott, tartós gombokat.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Teljesen funkcionális és testreszabható kocogókerék

A 8,5"-es jogwheel a készülék egyik legfontosabb jellemzője. A közepén egy kiváló minőségű színes kijelző található, amelyen vagy a te logód, vagy zeneszám dizájnja látható. A DENON DJ LC6000 PRIME vezérlő kerekes kocogása állítható RGB színezéssel rendelkezik. Az ellenállást is beállíthatod, hogy a játék a lehető legkényelmesebb legyen.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Az LC6000 PRIME sima 100 mm-es faderrel rendelkezik

A DENON DJ LC6000 PRIME expander sima 100 mm-es faderrel van felszerelve, amelyet felül, középen és alul LED-ek világítanak meg. Ezek a nullpont helyzetének és a lágy átvétel irányának vizuális jelzésére szolgálnak.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

8 lejátszó pad

A DENON DJ LC6000 PRIME expander 8 nagy érzékenységű padot biztosít, amelyek lehetővé teszik a különböző lejátszási technikák használatát. Szerkesztheted a mixet lejátszás közben, loopokat indíthatsz és még sok minden egyebet.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Zökkenőmentes looping

Az összes előre beállított automatikus loopot gyorsan és egyszerűen futtathatod a DENON DJ LC6000 PRIME készüléken. Az Auto Loop tárcsát elforgatva válaszd ki a kívánt méretet.  Az aktív loopot könnyedén mozgathatod felfelé és lefelé a sáv idővonalán.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

Kevert lejátszás és Cue gombok

Minden DENON DJ LC6000 PRIME expander vezérlőt úgy terveztek, hogy tartós legyen. Különösen a Play és a Cue gombok strapabírók, és ideális egyensúlyt teremtenek a tapadás, a megbízhatóság és a tartósság között.

Expander DENON DJ LC6000 PRIME

A DJ-vezérlő intuitív vezérléssel rendelkezik

A DENON DJ LC6000 PRIME expander speciális navigációs elemekkel rendelkezik. A számok betölthetők egy önálló készülékről vagy egy csatlakoztatott PRIME sorozatú médialejátszóról. Használhatod a hagyományos vezérlőket vagy az érintőképernyő gesztusait.


Paraméterek

Jellemző

MIDI USB
Effekt egység Nem

Csatlakozás

Analóg bemenetek Nem
Mikrofon bemenet Nem
Vonalkimenet Nem
Bluetooth Nem

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver igen
Kód:  AUDI08Dc7
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  LC6000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10