Oldal frissítése

Demeliss 3994

27 190 Ft

Demeliss 3994

Gyönyörű hullámok fáradtság nélkül. A(z) Demeliss által készített 3 ágú hajsütővas nélkülözhetetlen azok számára, akik természetes hatású hullámokat szeretnének egy drága hajszobrász közbeavatkozása nélkül. Ez a megbízható hajsütővas a cserélhető fejeknek hála igazán sokoldalú. Segít, hogy minden egyes nap más frizurát viselhess. Fejének átmérője 28 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé sorolható. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. Fejének borítása kerámia turmalin bevonattal, amely a vastag és kreppes hajjal is könnyedén elbánik. Ez a speciális réteg nem engedi kiszáradni a hajat. Ráadásul csökkenti a haj elektromos töltését is. A tökéletes frizurához a hajunk típusához illő hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) Demeliss hajsütővas 5 fokozatot kínál, max. hőmérséklete pedig 210 °C. Fontos, hogy gyengébb hajra alacsonyabb hőfokot, míg vastagabb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas Demeliss 3994 Képernyő
Hajsütővas Demeliss 3994 Jellemzők/technológia

A(z) Demeliss 3994 hajgöndörítő vas lényegesebb jellemzői

  • Demeliss triplavas hajsütő a tökéletes hullámokért
  • Anyag: kerámia és turmalin
  • A hideg csúcs biztonságos használatot garantál
  • Max. hőfoka: 210 °C
  • Választható hőfokok száma: 5
  • Nyugalmi állapotban automatikusan kikapcsol
  • Könnyű és egyszerű használat
  • Kábelhossz: 2 m
  • Átmérője: 28 mm

A(z) Demeliss 3994 hajgöndörítő hasznos funkciói

A hajsütővas egyik nagy előnye, hogy a vége hideg, így biztos nem fogod megégetni magad. Automatikus kikapcsolás funkcióval is bír, így nem probléma ha elsietsz otthonról. A(z) 2 m hosszú hálózati kábel semmiben sem fog korlátozni. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában dolgozhatsz. További pozitívuma az utazótáska, amely megvédi a portól és a sérülésektől. Ízléses formája már csak hab a tortán. LCD kijelzője minden fontos információt megjelenít.

Hajsütővas Demeliss 3994 Csomag tartalma

Paraméterek

Típus

Típus Tripla

Tulajdonságok

Anyag Kerámia, Turmalin
Hőmérséklet fokozatok száma 5
Max. hőmérséklet 210 °C
Kábel hosszúsága 2 m
Átmérő 28 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás, Hideg vég, Útitáska, LCD kijelző

Szín

Szín Fekete, Arany
Kód:  DEMKV946
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3994

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05