Oldal frissítése

Demeliss 3990

33 790 Ft

Demeliss 3990

Szeretnél olyan hajat, mintha most jöttél volna ki a fodrásztól? Akkor itt az ideje, hogy beszerezz egy hajvasalót a felkapott Demeliss gyártótól. Tökéletes frizurád lehet a széles hőmérséklet-tartománnyal 150 és 200 °C között, ennek hála a hajvasaló mindig a te igényeidnek megfelelően állítható be. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. Felmelegedési ideje 10 s, amelynek hála rövid idő alatt felmelegszik. A tartós titán felület minden hajra remek választás, mindegy, hogy vékony szálú, vagy dúsan göndör. A titán rendkívül elismert a szakemberek körében, a leginkább keresett felületek közé tartozik. Kiváló tartósság és gyors hővezetés jellemzi, ami egyszerűbbé és könnyebbé teszi a haj kivasalását. A lapok szélessége: 10,2 mm.

Hajvasaló Demeliss 3990 Oldalnézet
Hajvasaló Demeliss 3990 Oldalnézet

A jól ismert Demeliss 3990 hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • A jól ismert Demeliss hajsimító segít neked olyan frizurát készíteni, amilyenre éppen vágysz
  • A felmelegedéshez szükséges idő mindössze 10 s
  • Vasalólap-szélesség: 10,2 mm
  • A gyors felmelegedést a nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja
  • Hullámos tincseket is csinálhatsz
  • A kábel hossza: 2 m

Az ismert Demeliss hajegyenesítő és remek megoldásai

A nagy teljesítményű fűtőegység garantálja, hogy a hajvasaló nagyon rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegszik fel. Ez a hajsimító nem habozik, hogy teljesítse a kívánságaidat. Egy szempillantás alatt hajsütővassá is alakítható. Azért készült, hogy formálja és szépítse hajadat a precíz vasalástól kezdve a lenyűgöző fürtökig. A népszerű Demeliss hajvasaló ideális azoknak, akik tökéletes eredményt szeretnének elérni kíméletes formázással.

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A híres Demeliss hajvasaló remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. A közismert Demeliss hajvasaló kiváló megjelenéssel büszkélkedhet. A csodálatos fekete színe mindenkit lenyűgöz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Lapok szélessége 10,2 mm
Max. hőmérséklet 200 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Bemelegedési idő 10 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Ondolálásra is alkalmas

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Fekete
Kód:  DEMZV908
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3990

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10