Oldal frissítése

Demeliss 3965

22 690 Ft

Demeliss 3965

Szeretnéd ha szép fényes és egészséges lenne a hajad? Pontosan ez az, amiben egy hajvasaló segít neked az ismert Demeliss gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 5 hőfokozat. A káprázatos frizura titka a széles hőmérséklet-tartomány 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a vasaló a hajat egyedileg, annak állapotának megfelelően ápolhatja. A hajhoz kíméletes, ugyanakkor gondoskodik a megfelelő formáról, csillogásról és arról, hogy a frizura erőt sugározzon. A vasaló által nyújtott teljesítmény 56 W, így gyorsan üzemkész lesz. A vasalófelület kerámia felülete könnyen siklik a hajon, így nem kell annyit mozdulatot tenned hajformázás közben. Az elkészült frizura pontosan olyan lesz, amilyent elképzeltél. A lapszélesség: 24 mm.

Hajvasaló Demeliss 3965 Képernyő
Hajvasaló Demeliss 3965 Jellemzők/technológia

A neves Demeliss 3965 hajsimító legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert Demeliss hajvasaló úgy ápolja a hajad, mint egy szalonban
  • A készülék által kínált hőfokok száma: 5
  • A lapok által kínált szélesség 24 mm
  • Lehetőséged van loknik létrehozására is
  • Az automatikus kikapcsolás és a működést jelző fény hozzájárul a biztonságos használathoz
  • Az információ a jól olvasható kijelzőn jelenik meg
  • A kábel hosszúsága: 2,3 m
  • A biztonsági retesz hasznos funkció a tároláshoz
  • Használd a tartót tárolásra

A jól ismert Demeliss hajegyenesítő elkápráztat különféle trükkös megoldásaival

Ez a hajegyenesítő pillanatok alatt hajsütővassá alakítható, így különböző típusú frizurákat csinálhatsz egyedi elképzeléseid szerint. Úgy készült, hogy kivasalhasd segítségével a hajadat, ugyanakkor loknikat is készíthess. Ha te is azok közé tartozol, akik gyakran nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy vajon kihúzták-e a dugaljból a készüléket, imádni fogod, hogy fény mutatja a működését, valamint használat után automatikusan kikapcsol. A népszerű Demeliss hajegyenesítő nagyszerű választás azoknak, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni kíméletes módon.

Hajvasaló Demeliss 3965 Jellemzők/technológia

Mivel rendkívül egyszerű a kezelése, használni is könnyű

A neves Demeliss hajvasaló remek választást minden hajtípusra. Szereltek rá biztonsági zárat, amely arra való, hogy a vasalólapokat össze lehessen zárni. Ezt a funkciót biztosan ki fogod használni a tárolás során. A hajegyenesítő hálózatról működtethető, így nem kell foglalkoznod a feltöltéssel. A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, ami még kényelmesebbé teszi a hajformázást. Az ismert Demeliss hajsimító kinézete abszolút megkapó. A csodálatos arany színt mindenki imádni fogja.

A népszerű Demeliss hajegyenesítő meglepetést okoz nagyszerű felszereltségével

A csomag részét képezik a következő kiegészítők: tároló tok. Ha a vasaló használaton kívül van, a védőtok segítségével lehetőséged van rögzíteni, illetve a hordtáskában tartani, amelyet másra is kihasználhatsz. Minden helyzetben számíthatsz a vasaló kényelmes kezelésére, ugyanis a kábelhosszúság 2,3 m. Ennek hála elég mozgástered lesz a hajformázáshoz, és a kábel nem fog zavarni.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár
Lapok szélessége 24 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Hőmérséklet fokok száma 5
Teljesítmény 56 W

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,3 m
Kiegészítők Tároló tok
Szín Arany

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DEMZV656
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3965

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05