Oldal frissítése

Demeliss 3963

11 990 Ft

Demeliss 3963

Csodálod a gyönyörűen fényes és egészséges hajat? Ez esetben szükséged van egy hajvasalóra az ismert Demeliss gyártótól. Tökéletes frizurád lehet a széles hőmérséklet-tartománnyal 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. A készülék hajadnak erőt, fényt és csillogást kölcsönöz, miközben gondoskodik a kívánt formáról. A vasaló által kínált teljesítmény 85 W, így szinte máris meleg lesz. A vasaló kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulattal érheted el ugyanazt a hatást. A hajad olyan lesz, mint amilyennek megtervezted. A vasaló felülete turmalin antisztatikus anyaggal van bevonva, amitől nem fog feltöltődni a hajad, és mindenki gyönyörködni fog ragyogó hajkoronádban. A lapok szélessége: 25 mm.

Hajvasaló Demeliss 3963 Csomag tartalma
Hajvasaló Demeliss 3963 Csomagolás/doboz

Az ismert Demeliss 3963 hajsimító legfontosabb jellemzői

  • A neves Demeliss hajvasaló lehetővé teszi, hogy olyan frizurát készíts, mint egy fodrász
  • A lapok által kínált szélesség 25 mm
  • A biztonságos használat érdekében a gyártó automatikus kikapcsolás funkcióval és működést jelző fénnyel látta el a készüléket
  • Integrált, könnyedén leolvasható kijelző
  • Kábelhosszúság: 2 m
  • A biztonsági retesz segít megfelelően tárolni a készüléket
  • Nyaralásra is elviheted magaddal

A népszerű Demeliss hajvasaló elkápráztat a szuper megoldásaival

Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik nem biztosak abban, hogy vajon a készülék áramtalanítva lett-e, imádni fogod, hogy fény mutatja a működését, valamint használat után automatikusan kikapcsol. Az ismert Demeliss hajvasaló nagyszerű választás azok számára, akik szeretnék, ha a tökéletes frizurát minél kíméletesebben érnék el.

Mivel a kezelése egyszerű, könnyű használni

A neves Demeliss hajvasaló minden hajtípust könnyedén megszelídít. Rendelkezik egy biztonsági retesszel, amely gondoskodik arról, hogy a vasalólapok le legyenek zárva. Ez biztosan jól fog jönni, amikor tárolni kell. Tökéletes megoldás, ha utazol. Utazásaidra is magaddal viheted, hogy elkápráztasd a tömeget kifogástalan frizuráddal. A neves Demeliss hajvasaló kinézete abszolút megkapó. A csodálatos arany színe gyönyörködteti a szemet.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Utazó szett
Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Teljesítmény 85 W

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 2 m
Szín Arany
Kód:  DEMZV632
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3963

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15