Oldal frissítése

Demeliss 3918

30 290 Ft

Demeliss 3918

Csodálod a gyönyörűen fényes és egészséges hajat? Pontosan ebben segít ez a hajsimító a felkapott Demeliss gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 5 hőfokozat. A tökéletesen formázott haj titka a széles hőmérséklet-tartományban rejlik 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően egyéni igényeidre szabva ápolhatod a hajadat a hajvasaló segítségével. Gyengéd ápolással érhető el a kívánt frizura, amelynek fényt és formát kölcsönöz. Teljesítménye 85 W, így szinte pillanatok alatt üzemkész lesz. A tartós titán felület az összes hajtípusra megfelelő, legyen akár dúsan göndör, vagy finom, vékony szálú. A szakemberek nagyra értékelik a titánt, a legkeresettebb vasalófelületek táborát erősíti. Kiváló hővezető, emellett gyorsan felmelegszik, ami egyszerűbbé és könnyebbé teszi a haj kivasalását. Az alumínium vasalófelület optimális hőeloszlást biztosít a vasalólapok belsejében, amely lehetővé teszi, hogy a hajadat alacsony hőmérsékleten is hatékonyan vasald ki, és védelmet nyújt a hajnak.

Hajvasaló Demeliss 3918 Csomagolás/doboz
Hajvasaló Demeliss 3918 Jellemzők/technológia

A népszerű Demeliss 3918 hajsimító fontosabb jellemzői

  • Az ismert Demeliss hajvasaló szalonképes frizurát garantál neked
  • A választható hőfokok száma: 5
  • A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja a gyors felmelegedést
  • Lehetőséged van loknik létrehozására is
  • A gőzzel történő vasalás kíméletes és hatékony hajformázást tesz lehetővé
  • A biztonságos használat érdekében a gyártó automatikus kikapcsolás funkcióval és működést jelző fénnyel látta el a készüléket
  • Integrált, könnyedén leolvasható kijelző
  • A tápkábel hossza 2,3 m
  • A biztonsági reteszben bízhatsz a tárolás során
  • Utazásra is magaddal viheted
  • A mellékelt tároló tokot a készülék tárolására használhatod

A híres Demeliss hajsimító elkápráztat a szuper megoldásaival

A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajsimító rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. A hajvasaló alkalmazkodik az igényeidhez, és pillanatok alatt hajsütővassá alakul át. Úgy készült, hogy kivasalhasd segítségével a hajadat, ugyanakkor loknikat is készíthess. A gőz segítségével hatékonyan és gyorsan formázhatod meg a hajadat. A hajad természetesen puha lesz, és egészségesnek néz majd ki, mert ha gőzzel vasalod a hajad, egyúttal kíméled is. Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy kihúzták-e a készüléket a konnektorból, imádni fogod, hogy automatikusan kikapcsol, valamint hogy fény jelzi a működését. Az ismert Demeliss hajegyenesítő nagyszerű eszköz azok számára, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Hajvasaló Demeliss 3918 Csomag tartalma
Hajvasaló Demeliss 3918 Jellemzők/technológia

Könnyű kezelés és használat

A neves Demeliss hajvasaló minden hajtípussal megbirkózik. Biztonsági zárat is kapott, amely gondoskodik arról, hogy a vasalólapok le legyenek zárva. Főleg a tárolásnál lesz előnyös ez a funkció. Kellemes társad lesz az úton. Könnyen bepakolhatod a nyaralásra, hogy lenyűgözhesd a társaságot a pompás frizuráddal. A hajvasaló hálózati tápellátással rendelkezik, így bárhol használhatod, ahol rendelkezésre áll egy hálózat. A hajvasalóba beépített újratölthető akkumulátor került, ami még kényelmesebbé teszi a hajformázást. A neves Demeliss hajvasaló lenyűgöző látvány nagyszer kialakításával. A csodálatos arany színe remek összhangban van a készülék designjával.

A híres Demeliss hajvasaló meglepetést okoz szuper kiegészítőivel

A hajvasalón kívül a következőket is megkapod a csomagban: tároló tok. Amikor nem használod a vasalót, könnyen rögzítheted a védőtokkal, és tarthatod a mellékelt hordtáskában, amely nemcsak tárolásra praktikus. Nem fog cserben hagyni, hiszen kényelmes használni, mivel a kábelhossz 2,3 m. Rengeteg teret ad a kreativitáshoz a frizurával kapcsolatban, és a kábel nem fog zavarni.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Utazó szett
Vasalófelület anyaga Titán, Alumínium
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Hőmérséklet fokok száma 5
Teljesítmény 85 W

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,3 m
Kiegészítők Tároló tok
Szín Arany
Kód:  DEMZV182
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3918

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10