Oldal frissítése

De'Longhi UHX17

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi UHX17

Bosszant téged vagy gyermekeidet a száraz levegő, vagy az allergia ill. az asztma első tüneteit tapasztalod? A De'Longhi márkájú párásító nagyszerű segítséget jelenthet az otthoni egészséges és kellemes levegő biztosításában. A készülék nagy előnye a Microdrop technológia, amely elpusztítja a baktériumokat, és csökkenti a felszálló gőz hőmérsékletét. A 200 W teljesítménynek köszönhetően egy 60m2-es helyiséget képes egyenletesen párásítani. Az UHX 17 párásító nem hagy fehér por- vagy nedvesség nyomokat. Miután csatlakoztattad a hálózathoz és megnyomtad az ON gombot, kevesebb mint 5 perc alatt már érzékelheted is a párásítást. Ha  van kedvenc illóolajad, tehetsz pár cseppet a párásító felső részére, de bizonyosodj meg róla, hogy nem kerül bele közvetlenül a tartályba. 

A De'Longhi UHX 17 párásító főbb jellemzői

  • A párásító víztartály kapacitása 1,6 l
  • A teljesítménye 200 watt
  • A párásító alkatrészei csapvíz alatt elmoshatók kemikáliák használata nélkül
  • Hetente egyszer ajánlott kitisztítani a gépet ecettel
  • A párásító automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik

A párásító használata teljesen biztonságos

A kimenő gőz biztonságos, mert hőmérséklete 55-65°C. A gőzkibocsátás intenzitása 230 ml/óra értékre állítható, így a De'Longhi UHX 17 párásító folyamatosan, 7 órán át biztosítja a párát. A vizet jelző indikátor időben figyelmeztet, ha elfogy a tartályból a víz. Ha a tartály üres, a párásító automatikusan kikapcsol. A tiszta és egészséges levegőt a porszűrőt biztosítja.

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 60 m2
Teljesítményfelvétel 200 W
Víztartály kapacitása 1,6 l

Funkciók

Funkció Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Állítható párakibocsátás, Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás)

Szín

Szín Fehér
Kód:  DELUX177
Termékszám:  DE LONGHI UHX 17
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05