Oldal frissítése

De'Longhi KG520.M

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi KG520.M

DE'LONGHI KITCHEN

KG520.M
KÁVÉDARÁLÓ
 

Valami más készülődik

Eme univerzális kávédaráló nem csak hogy tökéletesre készíti a kávébabokat, de kiméri pont a kellő mennyiséget a kávédhoz. Ennek köszönhetően pont annyit használ csak el, amely kifejezetten szükséges italodhoz. Véget ért a feleslegesen leőrölt kávék kora. A darált mennyiséget az exkluzív kiegészítőknek köszönhetően pedig a daráló memóriájába is elmentheted. 350 g-nyi kávét képes tartani magában. Ha szeretnéd, el is játszadozhatsz az őrlés finomságával, így tapasztalva ki ízlésedhez illőt. Kezelése kényelmes és egyszerű. Az espressohoz való kiegészítővel pedig csak meg kell mondanod mégis pontosan mennyit szeretnél inni espressóból, csöpögtetett kávéból, vagy French pressből. 


Széles használati lehetőség

A darálót könnyedén ízlésedhez szabhatod. A klasszikus espressot, ristrettot, a szűrt kávét, vagy talán a French Press-t kedveled jobban? Mindet tudja kezelni, ha a megfelelő babot és feldolgozást választod ki.

Két lehetőség áll rendelkezésedre:

1. 170 g-os tartály, az őrölt kávénak

2. Kávékar azonnali használathoz (a csomaggal érkező adapter segítségével)

Kifinomult érzék a részletekhez

A kívánt mennyiségű kávét porrá őrli. Egytől 14 csészényi adagig választhatsz. Akármit is válassz, a kávé mindig friss őrleményből készül. Próbáld ki a speciális adaptert egy vagy két csészényi espresso készítéséhez. Ezt az őrölt kávé tartójához tudod csatlakoztatni.

 
 

Mlýnek na kávu De'Longhi KG520.M - přizpůsobení
 

Alkalmazkodó

A kúp alakú örlőknek köszönhetően váltogathatod a különböző italokhoz passzoló finomságot, 18 szint közül. Választhatod az extrafinomat, mely tökéletesen megfelel expressóhoz, vagy a durvább verziót, mely jobban illik a French Presshez. Az örlő felső része eltávolítható a könnyebb tisztíthatóság érdekében. 

Műszaki adatok

 

Méretek:

240 × 154 × 382 cm

Tömeg:
2,75 kg

Fogyasztás:
150 W

Max. Adagok Száma:
14

Tároló

350 g

 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Elektromos
Darálási mechanizmus Őrlőköves
Őrlési fokozat 18
Kávétartály kapacitása 350 g
Egyszerre darálható maximális kávéadag 14 db
Daráló anyaga Fém
Teljesítmény 150 W
Kód:  DLMK002
Termékszám:  0177111039
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20