Oldal frissítése

De'Longhi ICMI 211.BZ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi ICMI 211.BZ

A csepegős DeLonghi ICMI 211.BK kávéfőző kiemelkedik modern dizájnjával, fémes bronz matt burkolatával és króm részleteivel. Stílusos megjelenésének köszönhetően csodálatos kiegészítője lesz konyhájának. A készülékkel egyszerre akár 10 csésze kitűnő kávét tud készíteni, az ehhez szükséges víztartály kapacitása 1,25 liter. A fűtőlapnak köszönhetően, ami a kávékiöntő alatt található, az Ön itala nem hűl ki és sokáig friss marad. A kávé jó ízű és megtartja jellegzetes aromás illatát. Ebben segít az Aroma funkció, mely biztosítja, hogy a kávé illata ne illanjon el.

Főbb előnyök

  • fémes matt kivitel, króm részletek
  • akár 10 csésze kávét készít egyszerre
  • melegítő a kávé melegen tartására
  • a kávé illatának, aromájának megőrzése
  • állandó szűrő
  • egyszerű kezelés és karbantartás
  • vízszint-jelző
  • ECO automatikus kikapcsolás

Egyszerű üzemeltetés és karbantartás

A kávéfőző nagy előnye, hogy állandó szűrője van, így nem kell állandóan cserélnie a filtereket és a karbantartás nem időigényes. Működése nagyon egyszerű, az előlapon találhaó két gombbal mindent irányíthat. A gép oldalán található praktikus mérce tájékoztat az aktuális mennyiségű vizről. Nem hiányzik az ECO Auto-off funkció sem, a nagyobb biztonság érdekében. Kis mérete miatt a kávéfőző a konyhapulton minimális helyet foglal el, ami jó hír a kisebb konyhák tulajdonosainak. Élvezze a csésze finom illatos kávé ízét ezzel az egyszerű kávéfőzővel, mellyel komfortosan készíthet kávét. 
További paraméterek:
Méretei:
17,6 × 28 × 34,3 cm
Súly:
2,7 kg

 
 

Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása

Csepegtető jellemzői

Filteres kávéfőző típus Elektronikus
Űrtartalom 1,25 l
Csésze kapacitás 10
Szűrő Mosható
Kód:  EAN3368b2
Termékszám:  ICMI 211.BZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05