Oldal frissítése

De'Longhi ICM 14011.R

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

De'Longhi ICM 14011.R

Egyszer eszpresszóra, máskor cappuccinora vágysz, de mindenképp filteres kávéból készüljön? Egy jó adag fekete kávé adja meg a lendületet az előtted álló hosszú napokra? A De’Longhi ICM 14011.R kávéfőző egy egyszerű, hatékony társad lesz, amelynek köszönhetően mindig átadhatod magad a kedvenc forró italodnak. Habár a csészében lévő kávé gyorsan kihűlhet, a melegentartó funkciónak köszönhetően megőrizheted az ital hőmérsékletét. A megfelelően nagy méretű víztartály 5 csésze kávé elkészítéséhez elegendő, így nagyszerű kiegészítője lesz minden családtag számára a reggelik során. A De’Longhi ICM 14011.R kávéfőzővel mindig elkészítheted kedvenc forró kávédat, így nem kell miatta abbahagynod a munkát.

A piros színű De'Longhi ICM 14011.R kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű működés két gomb segítségével
  • 5 csésze csésze kávé elkészítéséhez
  • A De'Longhi kávéfőző melegentartó fűtőlappal rendelkezik
  • A csomag állandó használatú nylon filtert is tartalmaz
  • Automatikus kikapcsolás

Kicsi, egyszerű és hatékony

A De’Longhi ICM 14011.R kávéfőző rendkívül egyszerű, kétgombos vezérléssel rendelkezik. Mindössze egyetlen gombnyomás, és a csodás kávé máris a csészédbe csorog. Ráadásul nincs szükség eldobható filter beszerzésére, a készülék ugyanis egy állandó használatra tervezett nylon szűrővel is rendelkezik. Akkor sem történik probléma, ha elfelejted kikapcsolni a kávéfőzőt, ugyanis az ECO funkciónak köszönhetően a készülék 40 perc inaktivitást követően automatikusan kikapcsol. Erősebb vagy gyengébb aromára vágysz? Az Aroma gomb segítségével kiválaszthatod az ízlésednek megfelelő erősséget! Fogyaszd egészséggel!


Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása

Csepegtető jellemzői

Filteres kávéfőző típus Klasszikus
Űrtartalom 0,65 l
Csésze kapacitás 5
Szűrő Mosható
Kód:  DELGH025
Termékszám:  DE LONGHI ICM 14011.R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20