Oldal frissítése

De'Longhi FS6055

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi FS6055

Az olajsütő nagyon hasznos a nagycsaládos háztartásokban. Egyszerre akár 1,5 kg étel megsüthető benne. 2,4 liter olaj tölthető bele. A termosztát állítható 150-190 °C között. Állítsa be a megfelelő hőmérséklet hal, hús vagy zöldség készítéséhez! Ez lesz majd a kedvenc konyhai kiegészítője. A 1800 W-os teljesítmény elegendő ahhoz, hogy az olajsütő megbirkózzon minden feladattal, amit rábíz.

Szagtalan és ellenőrzött sütés

  • Ellenőrizheti hogy áll a sütés a sűtő felnyitása nélkül egy praktikus kis ablakon keresztül
  • Fény jelzés mutatja mikor alkalmas a gép a használatra
  • Állítsa meg a szagokat! Cserélhető szagfelfogó
  • Automatikus fedélemelő gomb
  • Munka után a mosogatógépbe! A fedél és a kosár gépben is tisztítható

Gyors és egyszerű olajcsere

Az olaj leengedése még soha nem volt ilyen egyszerű. Az Easy Clean Olajleeresztő rendszer leeresztő csövén keresztül a használt olaj könnyen eltávozik.

Első a biztonság

Bár egy forró olajsütőtől van szó, a levegő a külső falak és az belső edény falai között kering, ennek köszönhető, hogy a gép működés közben is hideg. A csúszásmentes talpak megakadályozzák a készülék nem kívánt és veszélyes csúszkálását a konyhapulton.

 
Kód:  DLFR004
Termékszám:  0125054704
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10