Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

De'Longhi Espresso Classic, szemes, 1000g

4,7 172 értékelés
Leárazás -24 %
6 990 Ft 9 220 Ft

De'Longhi Espresso Classic, szemes, 1000g

Az egyedülálló Kimbo Espresso Classic kávé pozitív energiával és jóleső érzéssel tölti meg a napjaidat. Élvezd a finom kávét és indítsd minden reggelt egy mosollyal. A Delonghi kávébab intenzív illatot, erőteljes ízt és gazdag, krémes aromát rejt magában. Már egyetlen szippantás is lenyűgözően hat érzékszerveidre.

Intenzív magas minőségű eszpresszó

Készíts egy erős eszpresszót vagy egy csodálatosan krémes cappuccino-t. A legmagasabb minőségű kávét kiegyensúlyozott íz jellemzi, amely a kávészemek tökéletes arányát tükrözi. A Kimbo Espresso egy Közép- és Dél-Amerika ültetvényeiről származó egyedülálló keverék: 60% Robusta és 40% Arabica, amely friss, virágos ízt idéz és magasabb koffeintartalommal bír.

Legfontosabb jellemzők

  • Szemes kávé espresso vagy krémes cappuccino készítéséhez
  • Gazdaságos kiszerelésben
  • Közép- és Dél-Amerika ültetvényeiről származó, egyedülálló keverék
  • Arány: 60% Robusta 40% Arabica

Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája Kávéfajták keveréke
Származási hely Különböző eredetű babok

Tömeg

Csomag tömege 1 000 g
Kód:  EAN5018
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Coffee Classic 1kg
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05