Oldal frissítése

De'Longhi EO 4055.BS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi EO 4055.BS

Vágysz egy egyedi kisegítőre, amely megkönnyítené a mindennapi életed? Ebben az esetben essen a választásod egy többfunkciós Delonghi márkájú minisütőre, és biztosan nem fogod megbánni. Az EO 4055.BS modell praktikus méreteinek köszönhetően tökéletesen beleillik minden konyhába. Számos egyedülálló funkciója van, így biztosan megszereted. Ilyen például a nagy teljesítmény, a megfelelő űrtartalom és 6 program választhatósága. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy teljesítmény - 1800 W
  • Állítható termosztát: 60 ° C - 220 ° C
  • Akár 31 cm-es átmérőjű tányérokhoz
  • Időzítő: 120 perc
  • Belső világítás
  • Praktikus kettős lenyitható dupla üvegajtó

Legfontosabb jellemzők

A Delonghi minisütő képes hagyományos forró levegős sütésre, klasszikus és forgó grillezésre csirke elkészítéséhez, felolvasztásra és az étel melegen tartására is. További előnyei közé tartozik a 120 perces időzítő automatikus kikapcsolással és hangjelzéssel, az állítható termosztát és a jellegzetes belső világítás. A kényelmes kezelés érdekében lenyitható dupla üvegajtóval lett ellátva. A kiegészítők között megtalálható két rács, berendezés a forgó grillhez és egy zománcozott tepsi.

 

Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Méret

Magasság 35,5 cm
Szélesség 54 cm
Mélység 43 cm

Típus

Típus Minisütő

Tulajdonságok

Űrtartalom 40 l
Teljesítményfelvétel 1 800 W

Funkció

Funkció Termosztát, Időzítő
Sütőprogramok Grill
Kód:  DLMT005
Termékszám:  EO4055.BS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05