Oldal frissítése

De'Longhi Eclettica reggelizőkészlet - fehér (KBY2001.W & CTY2103.W)

51 390 Ft

De'Longhi Eclettica reggelizőkészlet - fehér (KBY2001.W & CTY2103.W)

Élvezd a reggelit finom kávéval és ropogós pirítóssal a fehér De' Longhi Eclettica reggeli kollekciónak köszönhetően, amely egy CTY2103.W kenyérpirítót is tartalmaz, és egy KBY2001 vízforralót. W. A De'Longhi Eclettica CTY2103.W kenyérpirító   rozsdamentes acélból készült, és fényes felületű, krómozott részletekkel ellátott házzal rendelkezik. A biztonságot csúszásmentes lábak biztosítják. Ha kisebb kenyereket vagy pékárut pirítanál, akkor jól jön a könnyebb eltávolítást biztosító magasabb emelési lehetőség. De'Longhi Eclettica KBD2001.Wsegítségével egyszerűen és gyorsan készíthetsz forró vizet készítsen kedvenc italadhoz. A készülék 1,7 literes térfogatú és elegendő, akár 2200 W-os teljesítményt biztosít.

A De'Longhi Eclettica (KBY2001.W és CTY2103.W) fehér reggeli kollekció legfontosabb jellemzői 

  • A De'Longhi Eclettica reggeliző kollekció a következőkből állKBY2001.W vízforralóés CTY2103.W kenyérpirító.  
  • 900 W-os kenyérpirító fényes kivitelben, krómozott részletekkel és csúszásmentes lábakkal
  • Nagyobb löket a kisebb darabok könnyű eltávolításához is
  • Hat sütési fokozat, rács, morzsatálca
  • Lehetővé teszi a körkörös és egyoldalas pirítást
  • Fűtési és kiolvasztási funkciók
  • A 2200 W-os teljesítményű vízforraló felmelegíti a vizet a kedvenc italodhoz.
  • A hangulathoz igazítható, cserélhető alapok
  • Vezeték nélküli 360°-os forgatható talapzat
  • Természetesen van vízszintjelző és bekapcsolási fényjelző is.
  • Kivehető és mosható szűrő

Nagyszerű reggeli a CTY2103.W kenyérpirítónak köszönhetően 

A De'Longhi Eclettica CTY2103.W kenyérpirítóelső pillantásra lenyűgö exkluzív, fényes rozsdamentes felületével, ami tökéletes kiegészítőjévé teszi konyhádnak. Azonban nem csak a kinézet az egyetlen dolog, amit kínál. Készítsd el a pirítóst ízlésed szerint a fejlett elektronikus vezérléssel 6 sütési fázissal, és az extra emelővel könnyedén vedd ki. Természetesen van egy grill a sütéshez és egy morzsatálca az alján. A kenyérpirítót fejlett technológia vezérli, amely a pirítási folyamatot az elektronika segítségével szabályozza, és lehetővé teszi a kétoldalas és egyoldalas pirítást egyaránt. Van azonban egy funkció a pékáruk felmelegítésére vagy kiolvasztására is. Ha le szeretnéd állítani a készítési folyamatot, csak nyomd meg a gombot.

A stílusos KBY2001.W vízforralót személyre szabhatod

A De'Longhi Eclettica KBY2001.W vízforralólenyűgöz stílusos kialakításával és cserélhető talpaival, amelyeket hangulatodnak megfelelően állíthatsz sz be. A vízforraló nemcsak a formatervezésével tűnik ki, de természetesen értékelni fogod a gyors vízmelegítést is. A vezeték nélküli, 360°-ban forgatható talapzat megkönnyíti a használatát. A De'Longhi Eclettica KBY2001.W vízforraló még jobban fog kinézni a konyhapulton. A vízszintjelző megkönnyíti a munkát, mivel pontosan szabályozhatod a kiöntött mennyiséget. Természetesen a bekapcsolást jelző fényjelzőfény is jelzi. A kivehető és mosható szűrő megakadályozza a vízforralóban a vízkő felhalmozódását, és kiváló állapotban tartja azt.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz, Tökéletesített tölcsér
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 900 W
Anyag Rozsdamentes acél
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Pirítás szabályozása, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Középre igazítás, Fényjelzés, Melegszendvics készítés
Tartozékok Kivehető morzsatálca, Péksütemény melegítő

Szín

Szín Fehér
Kód:  DELbundl01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DELbundl01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10