Oldal frissítése

De'Longhi DEX12

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi DEX12

De'Longhi DEX12 párátlanító

Válassz egy jó minőségű párátlanítót, és lélegezz egészséges és tiszta levegőt. Értékelni fogod a preventív funkcióját is penésszel, baktériumokkal, atkákkal és az ablakok párásodásával szemben. A De´Longhi modern párátlanítója praktikus funkciókat, magas párátlanító kapacitást és elegáns, fehér-kék kivitelezést kínál. 


Odvlhčovač vzduchu De'Longhi DEX12
 

Effektív működés

Képes hatékonyan eltávolítani nem csak a nedvességet, de megszárítja a frissen mosott ruháidat is, és biztosítja a tiszta és belélegzésre alkalmas környezetet. Főként zárt helyiségekben hasznos, mint például a hálószobák, nappalik, fürdőszobák, pincék, vagy raktárszobák.

Fagyálló rendszer, rendkívül alacsony zajszint és nagy gyűjtőtartály

Ez a modern készülék 210 wattos teljesítményt kínál, és egy nap alatt akár 12 liternyi nedvességtől is megszabadul. Nagy, kivehető gyűjtőtartállyal működik, amelynek űrtartalma 2,1 liter. 2 és 30°C hőmérsékletben használható. Örülni fogsz a csupán 37dB-es zajszintjének is, így működése nem fog zavarni mindennapi tevékenységeid során. A fagyálló rendszer egyike a fő előnyeinek, amely biztosítja a készülék hosszú élettartamát.

Mosható szűrő, ruhaszárító funkció és egyéb hasznos felszerelés

A párátlanító kiemelkedik kompakt kivitelezésével, és nagyon könnyen hordozható praktikus fogantyújának köszönhetően. Modern design-jának hála bármilyen háztartásba ideális. Természetesen porálló szűrővel is rendelkezik, amely könnyedén kivehető és kitisztítható. Hasznos lehet még számodra a ruhaszárító funkció is, amely jelentősen csökkenti a kimosott ruhák száradási idejét.


Odvlhčovač vzduchu De'Longhi DEX12
 

A De'Longhi DEX12 fő tulajdonságai

  • Akár 12 liternyi nedvesség párátlanítását képes elvégezni 24 óra alatt.
  • Rendkívül alacsony működési zajszint, csupán 37dB(A).
  • Nagy kivehető tartály, amely 2,1 literes.
  • Automatikus fagyálló rendszer.
  • Praktikus ruhaszárító funkció.
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 12 l/nap
Tartály térfogata 2,1 l
Maximális zajszint 37 dB

Funkciók

Funkció Anti-Freeze
Kód:  DLOV001
Termékszám:  0148712231
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15