Oldal frissítése

De'Longhi CGH1012D

4,8 39 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

De'Longhi CGH1012D


Elektromos grill

Szereted a grillezett húst és más specialitásokat, amiket nem tudsz elkészíteni a serpenyőben? Nem kell drágább kültéri grillet vásárolni. A De´Longhi praktikus alternatíva - az új CGH 1012 D kontakt grill modell. A nagy kültéri grillekkel összehasonlítva sokkal kevesebb helyet foglal, és elfér egy kisebb konyhai lakásba. Családok számára ideális, gazdaságos mérete ellenére nagy főzési felületet biztosít (37 × 23 cm, nyitott pozícióban még 37 × 46 cm). A zár használatával könnyen áthelyezheted vagy tárolhatod.



Széles körű felhasználási lehetőségek

Ezzel a többfunkciós grillel nem csak kiváló grillezett húst készíthetsz, hanem grillezett zöldségeket, ropogós paninit, első osztályú halakat vagy finom hamburgert is. Kontakt grill és nyitott grillező funkcióval is rendelkezik. Érdemes kipróbálni a serpenyő sütőlapot is.


Tarts mindent irányítás alatt

Biztosan megragadja a figyelmed a nagy, 70 × 30 mm-es LED-es kijelző, amely a grill elején található. A panelen keresztül ellenőrizheted és nyomon követheted az összes fontos grillezési folyamatot, például az egyes lemezek fennmaradó idejét vagy hőmérsékletét. A két lemez hőmérsékletének szabályozását két független vezérlőgomb biztosítja.


Az egyszerű karbantartás magától értetődő

Ugyanígy fontos a grill karbantartása az ételek elkészítése után. Ezért a főzőlapok egyszerűen eltávolíthatók az oldalsó gombokkal, és mosogatógépben elmoshatók. Található rajta egy levehető tálca a zsírcseppek felfogására. A tisztításhoz egy praktikus spatulát kapunk amely segít maradék eltávolításában a grill lemezekről.


Nincs több hiba

Letölthetsz egy DeLonghi alkalmazást az okostelefonodra vagy a táblagépére, amely segítséget nyújt a legjobb grillezett finomságok elkészítését. Minden lehetőséget biztosítva van, hogy mindig tökéletes eredményeket érj el, és tökéletes grill szakértővé válj



Műszaki adatok

Külső méretek (W × H × H)
mm
458 × 343 × 185
Tömeg
kg
6.9
Maximális teljesítmény
W
2000
Feszültség / Frekvencia
V ~ Hz
220/240 ~ 50/60



Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Elektromos
Grill típusa Kontakt, Asztali, 3 az 1-ben

Anyag

Grillezőfelület anyaga Teflon
Grill anyaga Rozsdamentes acél

Grillfelület méretei

Grillfelület 851 cm2
Grillfelület szélessége 37 cm
Grillfelület mélysége 23 cm

Grill méretei

Grill magassága 18,5 cm
Grill szélessége 45,8 cm
Grill mélysége 34,3 cm

Tömeg

Súly 6,9 kg

Felszereltség

Felszereltség Időzítő, Tapadásmentes felület, Csepptálca, Hőszabályzás, Kivehető rács

Tulajdonságok

Tejlesítmény 2 000 W
Programok száma 3
Grillfelületek száma 2
Tápkábel hossza 0,9 m
Kód:  DLGR001
Termékszám:  cgh1012D
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20