Oldal frissítése

DeLonghi BG 500 C

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DeLonghi BG 500 C

 

A Délonghi BG 500 C asztali elektromos grill nagy kerámia főzőlappal és a grillfelület ésszerű felosztásával – 2/3 bordázott és 1/3 sima rendelkezik. A sima főzőlap kiválóan alkalmas zöldségek egészséges grillezésére, ízletes sonka, tojás, omlett vagy grillezett sajt készítésére. A bordázott főzőlap inkább hús és hal elkészítésére alkalmas. A kerámiaréteg a főzőlapokon biztosítja a kiváló karcállóságot és a tartósságot.
A főzőlap V-alakú, ami lehetővé teszi a felesleges zsír könnyű elvezetését egy beépített és kivehető tartályba, amely mosogatógépben könnyen elmosható. Természetesen rendelkezik állítható termosztáttal és biztonsági kapcsolóval is. Fix helyzetét az asztalon a csúszásmentes lábak biztosítják. 

 

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy grillezési terület, 40 × 30 cm
  • "V" alakú felület
  • 5 mm mély bordázattal
  • Beépített és kivehető tartály
  • Állítható és levehető termosztát
  • 2000 W teljesítmény
 
Kód:  JQ706f
Termékszám:  BG 500 C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05