Oldal frissítése

Dell XPS 13

Kiegészítők a termékhez

Dell XPS 13


Gyakorlati minden helyzetben

Minden helyzetben praktikus

A Dell XPS 13” minden életstílushoz passzol. Nézegess fényképeket, szerkessz táblázatokat vagy nézelődj a közösségi hálózaton – a kivételes 13.3”-es érintőképernyőnek köszönhetően minden feladat egyszerűvé válik!


Könnyebb utazás

Miért cipelnél magaddal több különféle készüléket állandóan, ha egy darabban is megoldható? A laptop és a csodás tablet váratlan kombinációja téged is le fog nyűgözni!

Mivel a kijelző 360°-ban kifordítható, teljes szabadságban lehet részed.

Zseblámpa

Mobilitás


Mindig kész

Tökéletes ergonómia

Mindig kész

A könnyű kialakítás és az erős keret a gyakori utazásra is alkalmassá teszi a laptopot. Az alacsony súly szintén hozzájárul ehhez. A gyönyörű és kifinomult IPS kijelző a QHD+ felbontással minden bizonnyal levesz a lábadról. A nagy kapacitással bíró akkumulátor még a rendkívül sűrű napokon meg megfelelő energiát biztosít.


Erő a felszín alatt

A minden szempontból nagy teljesítményről Intel processzor gondoskodik. A két magos, 2GHz-es modell és a 4GB-os memória zökkenőmentes futtatást garantál a Microsoft Windows 8.1 operációs rendszer számára. Az érintőképernyős felület és az izgalmas alkalmazások széles választéka csak rád vár. A garancia a Next Business Day szolgáltatást is magában foglalja.

Dell XPS 13"

Dell - a megbízhatóság szimbóluma

Kód:  CES1a001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10