Oldal frissítése

Dell Tek Messenger 17.3"

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Tek Messenger 17.3"

Egy praktikus táska a 17" méretű Dell laptopok számára, illetve a rendelkezésedre áll egy borító is 10" méretű Dell tabletek számára, egyéb kiegészítőkkel egyetemben. Ellenálló és könnyű anyagokból készült. Hála a modern megjelenésének, nem csak munkába vagy iskolába ideális, de az aktív életvitelhez is. A tágas táska három nagy rekesszel rendelkezik az eszközeid általános tárolásához, és a kisebb zsebek az apróságok átlátható elhelyezésére szolgálnak.
A párnázott pántok légáteresztő anyagból készültek, így biztosítják a kényelmes viseletet. A táska külseje vízálló anyagokból készült, így az eszközeid védve lesznek a kedvezőtlen időjárásban is. Az ellenálló nylont értékelni fogod kedvezőtlenebb körülmények között is. A tok alkalmas repülővel való utazásra, mivel rendelkezik egy szíjjal a kabinméretű poggyászhoz való rögzítésre.

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 32 cm
Szélesség 46,5 cm
Magasság 15 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 17 "

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  ADP1c801
Termékszám:  460-BBKO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15