Oldal frissítése

Dell Professional Topload 15.6

4,8 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Professional Topload 15.6

A modern Dell Professional Topload notebook táskát mindennapi használatra, és üzleti utakhoz tervezték az alkalmazottak és üzletemberek igényeihez igazodva. A kifinomult részletek gondtalanabbá teszik az utazását. A belső zseb bélése elnyeli a rezgéseket, megvédi a notebookot a karcolásoktól. Anyaga strapabíró és vízálló.

A rekeszekben dokumentumokat és más tárgyakat tárolhat. A nagy első zseb praktikus elrendezésű, számos rekeszt tartalmaz, hogy a leginkább szükséges dolgait könnyen megtalálja. A telefon, töltő, kulcsok, toll és más apró tárgyak mindig a keze ügyében lehetnek. A táska egy külön rekesszel rendelkezik a mappák és dokumentumok biztonságos tárolására.

Műszaki adatok:

Kialakítása:
15.6"-os notebookokhoz

Anyaga:
vízálló nejlon

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADP1c401
Termékszám:  460-BBLR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15