Oldal frissítése

Dell Pro UC300

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Pro UC300

Ezek az értékesítési hívások az ügyfelekkel a mindennapi kenyeret? Kompakt fülhallgató Dell UC300 nem csak élvezni a könnyű használat, hanem a kristálytiszta hangzás és széleskörű kompatibilitást programok különböző irodában. 

legfontosabb jellemzői

  • Sok funkciók kedvező áron
  • Alkalmas üzleti hívások, konferenciák, előadások
  • Egyszerű beállítás USB
  • Kényelem a kiterjesztett viselet
  • Mikrofon funkció hatékonyan elnyomja a háttérzajokat

Különböző alkalmakkor

Nem csak a hívások, hanem konferenciák és előadások nagy közönség jó lehetőséget, ha a fejhallgató után Dell UC300 fizetni elérni. Díky technologii Plug and Play stačí k jejich zprovoznění pouhé připojení do USB výstupu a kožené potahy na mušlích zaručují vyšší komfort při dlouhodobém nošení.

Tedd call center készként

A hívás befejezéséhez, csökkentse a hangerőt vagy elnémítja a mikrofon, jól ellátott gomb található, közvetlenül a fejhallgató vezetéket. Imádni fogod, különösen, mikrofon, amely hatékonyan minimalizálja a háttérzajt. Dell UC300 ezért tökéletesen illeszkedik főleg a forgalmas call center környezetet, amely döntő fontosságú a fül az ügyfél turisztikai hivatal valaha is kapott.

A csomag tartalma:

fejhallgató
Travel Case
felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADP2k002
Termékszám:  520-AAGV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05