Oldal frissítése

Dell Premiere XPS 13"

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Premiere XPS 13"

Megbízható védelem Dell laptopja számára utazáskor is. A prémium minőségű, könnyű, tartós, vékony és kimondottan elegáns, mágneszáras tokot speciálisan a Dell XPS 13" notebook és azonos nagyságú ultrabookok számára tervezték. A bőrből készült burkolat megtérülő befektetés bárki számára, akinek az életvitele elengedhetetlenné teszi, hogy a laptopját maximális biztonságban tudva akárhova magával vihesse, legyen szó utazásról vagy üzleti meetingekről vagy az irodáról.

A Dell XPS Premiere 13" főbb jellemzői

  • Minőségi kivitelezés
  • Mágneses zár
  • Notebookok számára 13"-ig
  • Minőségi műbőrből készült
  • Mikroszálas bélés
  • Rendkívül vékony kivitel

Ultrabookra szabva

A tok prémium szintetikus bőr és más minőségi, strapabíró anyagok felhasználásával készült. Puha mikroszálas bélése is a notebook karcolásoktól és szennyeződésektől való védelmét szolgálja.

Ellentétben a hagyományos tokokkal, a Dell Premiere XPS 13" rendkívül vékony. Ez hozzájárul a magasfokú kényelemhez és helytakarékossághoz is, ezentúl garantáltan nem a laptopja fogja a legtöbb helyet elfoglalni a táskában. A tok továbbviszi az ultrabookok által képviselt egyik legfontosabb aspektust: a kis méretet. Így könnyedén belefér bármilyen táskába, aktatáskába vagy hátizsákba.

Paraméterek

Anyag

Anyag Bőr

Anyag

Anyag Bőr

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADP1b206
Termékszám:  460-BBYO
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20