Oldal frissítése

Dell Premier Messenger 15.6"

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dell Premier Messenger 15.6"

A Premier notebook táska mobil irodaként funkcionál azok számára, akik egyszerűen és biztonságosan szeretnék szállítani laptopjukat, tabletjüket és kiegészítőiket, és szeretnék az utazás időtartamát is hatékonyan eltölteni. A táska számos zsebbel rendelkezik a dokumentumok és a kiegészítők számára, a különálló notebook és laptop rekeszek védelmet nyújtanak az elektronikai berendezéseknek. A gyapjúval bélelt zseb védelmet nyújt a tablet számára, megóvja a kijelzőt az ütésektől és a karcolódástól, és a különálló zsebbe helyezheted el a kiegészítőket, így mindig kéznél lesz a telefon, a kulcs, az egér, és minden egyéb.

A Dell Premier Messenger notebook táska hátsó notebook tartó rekesze cipzárral ellátott, így biztonsági ellenőrzések során a notebookot könnyedén ki tudod venni, és nem kell az egész táskát kinyitni. A hátsó pántok segítségével a táskát a gurulós bőröndhöz erősítheted, így szükség esetén könnyen ki tudod nyitni, és a kezed szabad, illetve a válladat nem húzza a súly, miközben a reptéren a kijárattól a repülőhöz igyekszel. A nagy méretű állítható pánt segít abban, hogy a megpakolt táska súlyát egyenletesen eloszlasd a hátadon, és így sokkal kevésbé fogsz elfáradni.

Paraméterek

Anyag

Anyag Bőr

Külső méretek

Mélység 67 cm
Szélesség 53,6 cm
Magasság 40,1 cm

Anyag

Anyag Bőr

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  ADP1c405
Termékszám:  460-BBNG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05