Oldal frissítése

DELL MSA14

5 1 értékelés

DELL MSA14

A DELL csuklós monitorállvány praktikus segítség nem csak a munkahelyeden, hanem az otthoni irodádban is. Eredeti alkatrészeit úgy tervezték, hogy elősegítse a monitor kényelmes megtekintését és a jobb láthatóságot. A Dell monitorok sokféle módon történő rögzítésére alkalmas. Gyorsan rögzíthető, összeszerelése nem igényel csavarokat és más szerszámokat. A csomagban emellett megtalálható egy VESA adapter is. Élvezd a modern kialakítást és a számos praktikus funkciót.

Legfontosabb jellemzői

  • Akár 24,6" monitorok számára
  • Dell és VESA monitorokhoz tervezve
  • DELL által tesztelt
  • Kifinomult kialakítás
  • Szinte egyáltalán nem foglal helyet az asztalon
  • Sokféle lehetséges beállítás - a monitor dönthető, forgatható és mozgatható

Jobb láthatóság a hatékonyabb munka érdekében

Az állvány egyik nagy előnye az egyszerű kezelés. A monitor így szabadon forgatható, dönthető, valamint függőlegesen és vízszintesen mozgatható. Dolgozz hatékonyan és átláthatóan. Ez az egyedülálló állvány kifinomult kialakításának köszönhetően tökéletes stabilitást nyújt és megakadályozza a kábelek kellemetlen összegabalyodását. Praktikus formája miatt nem foglal el túlzott helyet az asztalon.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Elhelyezés Asztalra
Karok száma 1 ×

Tulajdonságok

Képernyő maximális mérete 24,6 "
Kód:  ADP5a006
Termékszám:  482-10010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10