Oldal frissítése

DELL MDS14

DELL MDS14

A DELL kettős monitorállvány praktikus tartozék, nem csak a munkahelyeden, de az otthoni irodádban is. Ezt az eredeti kiegészítőt a jó láthatóság biztosítására és a monitorok praktikus elhelyezésére fejlesztették ki. Az állvány a VESA kompatibilis, 24"-os képernyők széles választékához használható, valamint számos praktikus tulajdonsággal bíró modern design-nal rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Két monitor számára tervezték, 24 "-os méretig
  • A monitoroknak kompatibilisnek kell lennie a VESA rögzítésekkel
  • A DELL által tesztelve
  • U alakú design
  • Kevés helyet foglal el az íróasztalon
  • Számos lehetséges beállítás - a monitorok döntése, billentése, forgatása

Jobb láthatóság a hatékonyabb munkavégzéshez

Maga az állvány könnyen kezelhető, így a monitorokat szabadon forgathatod, megdöntheted, illetve függőlegesen vagy vízszintesen elfordíthatod. Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy javítsd a munkád hatékonyságát és átláthatóságát. Az egyedülálló monitorállvány letisztult megjelenéssel rendelkezik és tökéletes stabilitást biztosít, miközben segít felszámolni a nemkívánatos kábelek összevisszaságát. A praktikus U alakú design jelentősége az, hogy nem foglal el feleslegesen sok helyet az íróasztalodon.

Műszaki adatok:
Tömege:12,7 kg

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Elhelyezés Asztalra

Tulajdonságok

Képernyő maximális mérete 24 "
Kód:  ADP5a005
Termékszám:  482-10011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15